Vacature (Junior) Field Engineer, Waalwijk, auto van de zaak

Waalwijk

Tredos
 • Tredos Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vacature (Junior) Field engineer  
Op locatie zorgen dat het installeren en aanleggen van diverse Telecom en ICT gerelateerde oplossingen, vlekkeloos verloopt voor onze klanten. Iets voor jou?  

Jouw werkzaamheden als Field engineer  

Als Field engineer bij Tredos heb je een heerlijk afwisselende functie. Geen dag is hetzelfde en de werkzaamheden lopen behoorlijk uiteen. Je bezoekt onze klanten voor het installeren van VoIP oplossingen, plaatsen van modems, maar ook geregeld het aanleggen van een netwerkaansluiting. Je hebt vaak contact met diverse klanten, waarbij jij het aanspreekpunt bent op locatie. Ook werk je mee aan de voorbereidingen van de installaties, zoals het configureren van de modems/routers, toestellen en Hosted VoIP centrales. Daarnaast maak je deel uit van verschillende producten- en diensten kennisteams, zodat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd blijft. Je zoekt de samenwerking op met je collega’s, alles voor het beste eindresultaat voor onze klanten! 
 

lees meer

Functie-eisen Ervaring en skills die je meebrengt  

Wij zijn van mening dat de belangrijkste skills die je kunt meebrengen, een leergierige instelling, passie voor telecom/ICT en een gedreven persoonlijkheid zijn. Uiteraard is een goede basis wel belangrijk om de functie van Field engineer goed uit te kunnen voeren. Dit houdt in dat jij: 
 • Een afgeronde relevante ICT-opleiding op minimaal mbo-niveau hebt, of een vergelijkbaar ander mbo diploma;  
 • Relevante werkervaring in de telecom/ICT buitendienst hebt, of een vergelijkbare branche waaruit blijkt dat je affiniteit hebt met telecom/ICT;  
 • Kennis van clouddiensten, on-premise infrastructuren en netwerkonderdelen, zoals switches, routers, firewalls etc. is een pré, maar de drive om dit te leren is belangrijker;  
 • Handig en initiatiefrijk bent;  
 • Communicatief vaardig bent;
 • Klantgericht en resultaatgericht bent;  
 • Bereid bent om te leren en jezelf te verbeteren;  
 • In het bezit bent van een Rijbewijs B;  
 • Woonachtig bent in de regio, omdat wij een goede werk-privé balans belangrijk vinden.  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 3.900 p/m

Afhankelijk van opleiding/ werkervaring
Aantal uur per week 40 uur p/w
Minder dan 40 uur is uiteraard ook bespreekbaar
Overige info Jouw ontwikkeling bij Tredos  

Ben je gedreven om te groeien? Mooi, dan ben je bij ons uitstekend op je plek. Je kunt namelijk groeien in je eigen functie, maar ook naar een beoogde volgende functie. Wij investeren in persoonlijke begeleiding, ontwikkelingsmogelijkheden en in een hoog kennisniveau. Op regelmatige basis worden er cursussen en kennissessies aangeboden. Samen met jouw leidinggevende ga je kijken wat er nodig is om jouw ambities waar te maken.  
Daarnaast hebben we korte lijnen en duidelijke communicatie. Wanneer je een goed idee of initiatief hebt, wordt het gewaardeerd als je deze inbrengt. Er is een aannemelijke kans, dat dit bij voldoende draagkracht, op korte termijn kan worden uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk om collega’s een inspirerende werkplek te bieden, waar iedereen tot zijn recht komt en zich kan blijven ontwikkelen.  
 
Wat kan Tredos jou bieden?  

Je komt te werken in een betrokken organisatie met slimme humoristische collega’s. Je mag bij ons jezelf zijn en we geven je vrijheid, verantwoordelijkheid en autonomie. Er is dus volop ruimte voor eigen inbreng, in onze groeiende organisatie. Wij hebben een divers en interessant bestand aan klanten, die voornamelijk lokaal gesitueerd zijn. Vanuit ons sfeervol hoofdkantoor in Waalwijk, gelegen aan de A59, kunnen we op deze wijze, een persoonlijke service garanderen aan onze klanten.  
We bieden je ook graag zekerheid bij Tredos. Als er een goede match is en je bij ons helemaal op je plek zit, geven wij je al snel een contract voor onbepaalde tijd. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Naast een goed salaris bieden we je een laptop, telefoon en auto van de zaak.  
Verder vinden we dat hard werken, ook zeker afgewisseld moet worden met plezier. We hebben daarom een gameroom, waar je gedurende de werkdag even kan ontspannen met een game, een wedstrijdje tafeltennis of darten, met collega’s. Ook is er iedere vrijdag uiteraard een borrel en organiseren we regelmatig een gezellig bedrijfsuitje.  

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Field Engineer in Waalwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures