Vacature Projectleider Service en Beheer - Waalwijk

Waalwijk

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 38 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Hou jij van het schakelen met technici, werkvoorbereiders, opdrachtgevers, planners en onderaannemers om zo de beste resultaten te behalen uit diverse projecten?


Wat ga je doen?

Dit bedrijf kent talloze SLA's contracten met ieder eigen regels en voorwaarden. Jij bent degene die de contracten in de gaten houdt, die ervoor zorgt dat de projecten goed en voorspoedig zullen verlopen.

Verder zorg je ervoor dat de klanttevredenheid i.c.m. kwaliteit wordt geborgd om zo langdurige klantrelaties op te bouwen en te behouden. Dit doe je o.a. door het leveren van kwartaalrapportages, die je vervolgens uitvoering met hen bespreekt. Ook breng je periodiek bezoeken op locatie van projecten om te zorgen dat de uitvoering soepel verloopt en de uitvoerders gemotiveerd blijven.

Daarnaast ben je iemand die commercieel is ingesteld en resultaatgericht te werk gaat. Je bent in staat om nieuwe kansen op het juiste moment te herkennen en daarop in te spelen.


Wie ben je?

- HBO werk en denkniveau
- Ervaring vanuit Elektrotechniek of Informatica is een sterke pre
- Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
- Een certificaat als ITIL of Prince2 is zeker mooi meegenomen!


Wat mag je verwachten?

- Salarisindicatie van € 4.000,- tot € 5.000,- obv 40 uur;
- 25 vakantiedagen;
- Een werkweek waar je 38 uur werkt, 1 uur per week opbouwt, wat op kan lopen tot 6,5 ATV dagen.
- Ziektekostenvergoeding;
- Pensioenregeling;
- Leaseauto.


Waar ga je werken?

Een organisatie die het belangrijk vindt dat de publieke ruimte goed beveiligt is en dat er voor elke klant een oplossing op maat is. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het aanbieden van camera- en softwareoplossingen voor elke klant. Een leefbare ruimte is voor hun prioriteit nummer één. Ze lopen ook voor op innovatie, denk hierbij aan Kunstmatige Intelligentie en data science. Hun klanten bestaan dan ook o.a. uit Gemeentes, Politie, Ziekenhuizen etc. Verder is het van origine een echt familiebedrijf en hebben zij een flinke groei doorgemaakt waarbij ze nu met 50 man intern zitten, bestaande uit diverse teams. Al met al, een gezellige Brabantse club met genoeg doorgroeimogelijkheden.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Jordy van den Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 2843 4010 |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Jordy van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Waalwijk