Vacature Helpdeskmedewerker IT - Vught

Vught

Jelling IT Professionals BV
  • Jelling IT Professionals BV Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Helpdeskmedewerker IT - Functie omschrijving
Dit bedrijf richt zich al meer dan een eeuw op de techniek. Ze zijn voor innovatie, duurzaamheid en specialisme. Voor dit innovatieve bedrijf zoeken we ter aanvulling van het team een helpdeskmedewerker IT. Je komt te werken op de 1e en 2e lijns, op de afdeling automatisering. Je krijgt uiteenlopende vraagstukken en problemen. Daarnaast houd jij je bezig met het uitvoeren van technische projecten, ondersteunen van gebruikers en denk je mee over het verbeteren van de processen.

Helpdeskmedewerker IT - Bedrijfsprofiel
Het team bestaat uit 12 IT'ers die zich allemaal bezig houden met het verbeteren en onderhouden van technische componenten.

Helpdeskmedewerker IT - Salarisindicatie
Salaris hangt af van jouw ervaring op de helpdesk. Je kunt ongeveer denken aan een salarisrange tussen de €2000,- - 2500,- obv 40 uur.

Helpdeskmedewerker IT - Functie eisen

We zoeken het volgende profiel:

  • Afgeronde MBO niveau 4 IT beheer;
  • Ervaring op de helpdesk (stage of werkervaring);
  • Klantgericht;
  • Kennis en ervaring met Citrix, VMWare en RES is een pré;
  • Kennis met Scrum;
  • Woonachtig in de omgeving van Vught.

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor IT Support Engineers / https://www.jelling.nl/vacatures-helpdesk-en-support. Kijk voor meer informatie en een compleet aanbod IT vacatures op: www.jelling.nl

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Vught Bekijk alle soortgelijke vacatures