Vacature SECURITY & PRIVACY OFFICER - INTERNATIONAL - #LEARNTECH - Veldhoven

Veldhoven

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Een aantal jaar geleden heeft dit bedrijf het ISO-27001-2013 certificaat behaald. Hier zijn ze natuurlijk ontzettend trots op, maar dit houdt wel in dat ze continue scherp moeten blijven en willen verbeteren om alles rondom deze ISO-normen na te kunnen streven. Daarnaast willen zij altijd voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving vanuit o.m. de AVG. Hier kom jij om te hoek kijken. Naast allerlei beleidsmatige taken ben jij bezig met het verwerken van de binnenkomende cases rondom Privacy & Security in hun "ticket"systeem. Deze cases zijn voornamelijk vragen vanuit de salesafdeling, van prospects en hun klanten maar ook een melding van een mogelijke datalek. Hierop moet je accuraat kunnen reageren en handelen en tijdig risico’s kunnen signaleren, beoordelen en behandelen.

Daarnaast leidt de permanente groei van deze club tot veel meer interessante vraagstukken en uitdagingen op het gebied van Privacy & Security, waarbij jij in jouw consultancy rol van Privacy & Security Officer als stakeholder aan zal schuiven bij verschillende meetings.

lees meer

Functie-eisen

Heldere communicatie is voor jouw gesneden koek.Hierdoor ben jij met gemak in staat om de verbinding te leggen. Je staat steevast in je schoenen en weet Security te "branden" binnen de organisatie. Samenwerken en elkaar helpen zijn voor jou vanzelfsprekend. Deze club is volop in ontwikkeling, daarom is het belangrijk dat je mee kunt bewegen en dat je op een natuurlijke manier adviezen kunt geven. Je neemt initiatief, bent nieuwsgierig en leergierig.

Daarnaast vinden zij het volgende belangrijk:
- afgeronde relevante hbo-opleiding;
- minimaal 4 jaar werkervaring op het gebied van Informatiebeveiliging;
- uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
- aantoonbare kennis van wet- en regelgeving op het gebied van privacy;
- je kunt verbinden, bent nauwkeurig en niet bang voor een uitdaging;
- ISO 27001 kent geen geheimen voor jou;
- je werkt graag voor een internationale organisatie;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- een primasalaris met uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket inclusief pensioenregeling;
- 25 vakantiedagen;
- een MacBook of ander type laptop;
- onbeperkt toegang tot hun online trainingsbibliotheek;
- een schitterend kantoor inclusief gameroom;
- teams met gedreven en positieve collega’s;


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Jim Jansen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Werken bij de meeste innovatieve en snelst groeiende techclub binnen Europa?
Samen met meer dan honderden klanten ben jij op missie om iedereen in Europa enthousiast te maken om (digitaal) te leren. Zij bieden op dit moment al de meest optimale leeroplossing voor medewerkers, teams en managers die het verschil willen maken in hun organisatie en een echte leeromgeving willen opzetten.

Je maakt deel uit van een gedreven Securityteam dat zich gedurende de dag bezighoudt met Privacy & Security vraagstukken. Collega’s vanuit heel Europa doen een beroep op het advies en de kennis van het Securityteam op het gebied van ISO 27001, AVG en informatiebeveiliging. Ook schakel je veel met bestaande en toekomstige klanten en met opdrachtgevers van verschillende diensten. Je ontwikkelt mede het beleid op het gebied van informatiebeveiliging. In jouw functie als Privacy & Security officer zorg je voor de awareness in de organisatie op het gebied van Security en dat alle regels omtrent AVG en andere wetgeving worden toegepast en nageleefd. Je bent ook medeverantwoordelijk voor het waarborgen van de privacy van alle relevante partijen en medewerkers van de organisatie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!