Vacature Junior en senior software ontwikkelaar C#, C++ in de omgeving van Eindhoven/Nijmegen, Fulltime - Uden

Uden

Compumatica secure networks B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving We zoeken een enthousiaste IT’er die affiniteit heeft met ontwikkelen. Daarbij is het belangrijk dat je beschikt over kennis van Linux, programmeertaal (C++ is een pré). Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en communiceren. Naast deze eigenschappen zoeken we een collega die het prettig vind om zowel informeel als professioneel samen te werken en een goede balans weet te vinden tussen gezelligheid en professionaliteit.

We zijn op zoek naar zowel een junior (zonder werkervaring) als een senior software ontwikkelaar.
 

lees meer

Functie-eisen
Vereist
  • HBO+ denkniveau
  • Goede kennis van Linux/Unix operating systeem
  • Basis programmeer kennis in C/C++
  • Vloeiend Engels in woord en geschrift
Pré
  • Uitgebreide kennis in C/C++
  • Goede kennis op het gebied van IT-security
  • Kennis op het gebied van cryptografische algoritmes en protocollen
  • Kennis van embedded software ontwikkeling

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Een uitdagende fulltime baan met een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring). Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld, reiskosten en delen we samen de pensioenbijdrage. Bovendien zijn we bereid om in je te investeren door het aanbieden van cursussen en (bij)scholing.

Maar het belangrijkste, we bieden je een fijne en prettige werkomgeving met gezellig collega’s die professionaliteit combineren met plezier.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Compumatica is een toonaangevende Nederlandse cybersecurity fabrikant die gespecialiseerd is in encryptie en netwerk beveiliging. Het is een 100% Nederlands bedrijf en een dochter organisatie van het eveneens Nederlandse Tesorion.

De producten hebben diverse certificeringen van zowel de Nederlandse overheid, Europese Unie en de NATO. Onze producten worden gebruikt door zowel overheden, multinationals en gespecialiseerde MKB-bedrijven die een mogelijk doelwit zijn van cyberspionage en cybercrime.

Het team van Compumatica bestaat uit 34 collega's verdeeld over vestigingen in Uden (hoofdkantoor), Würselen (Duitsland) . In Uden werken 18 collega's in een gezellige en fijne sfeer aan de ontwikkeling van verschillende producten.

De slogan ‘Cybersecurity with a personal touch' staat centraal voor alles wat Compumatica doet. Naar buiten toe denken wij graag met de klant mee over specifieke oplossingen en ontwikkelingen, terwijl binnen het bedrijf een persoonlijke benadering en familiare sfeer hoog in het vaandel staat.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# Developer in Uden