Vacature Werk jij al in de ICT en wil jij zelfstandig projecten uitvoeren? - Uden

Uden

De Backenders
  • De Backenders Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij groeien. En zoeken iemand erbij die zelfstandig projecten oppakt en uitvoert. Het werk is heel divers. Deze week leg je een compleet nieuwe serveromgeving aan (die jij mee hebt voorbereid), volgende week installeer je firewalls of verbeter je de netwerkomgeving. Je beweegt mee met de markt, mee aan het front, en neemt je klanten en collega's in die ontwikkelingen mee.
 
Functie-eisen Je hebt enkele jaren ervaring met networking en routering, kennis van Office 365 evenals verschillende Microsoft-certificeringen. Je bent daadkrachtig, kunt kennis overdragen, zowel op klanten als op collega's, analytisch sterk, positief ingesteld (je denkt in oplossingen, altijd!) en werkt gestructureerd.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 40 uur
Het is een fulltime baan, maar werk je liever 4 dagen dan is dat absoluut bespreekbaar.
Overige info Het is een fulltime baan, maar werk je liever 4 dagen dan is dat absoluut bespreekbaar. Als jij goed in je vel zit, zitten wij dat ook. En dan zitten onze klanten dat ook. Je krijgt een auto en laptop van de zaak. Je werkt namelijk vanuit kantoor (of huis), maar ook veel op locatie. Salaris is top. Net als je collega's! (Check anders onze site maar eens!)

Zin om een Backender te worden?
Mail ons je cv met korte motivatie naar: [email protected] . Vragen over de functie? Bel gerust: (0413) 339 229.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Backenders. Dat is sinds kort onze nieuwe naam. Twintig jaar lang heetten we VDN ICT. Maar door autonome groei en overnames waren we die naam ontstegen. We groeiden. Ontwikkelden ons tot een partij in Zuidoost-Brabant met gevoel voor ICT. Hebben een supermooi team. Prachtige klanten. Daar paste een nieuwe naam bij. De Backenders dus.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround ICT'er in Uden