Vacature Werk jij in de ICT en ga je graag op pad? Naar klanten toe? - Uden

Uden

De Backenders
  • De Backenders Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij groeien. En zoeken iemand erbij die onze klanten bij het onderhoud van hun netwerk ondersteunt. Iemand die het netwerk op locatie onderhoudt, die de vraagbaak is, maar ook met klanten om tafel zit: waar liggen de knelpunten? Waar liggen er kansen? Een ICT'er. Maar dan wel een die zich gemakkelijk verplaatst in de uitdagingen van een ondernemer.
 
Functie-eisen Je hebt minimaal een mbo4 opleiding ICT afgerond, een MCSA-certificering op zak en kennis van Office 365. Enkele jaren ervaring met networking en routering is een pre. Je bent collegiaal, positief ingesteld en werkt gestructureerd.
 
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 40 uur p/w
Het is een fulltime baan, maar werk je liever 4 dagen dan is dat absoluut bespreekbaar.
Overige info Het is een fulltime baan, maar werk je liever 4 dagen dan is dat absoluut bespreekbaar. Als jij goed in je vel zit, zitten wij dat ook. En dan zitten onze klanten dat ook. Je krijgt een auto en laptop van de zaak. Je werkt namelijk vanuit kantoor (of huis), maar ook veel op locatie. Salaris is top. Net als je collega's! (Check anders onze site maar eens!)

Zin om een Backender te worden?
Mail ons je cv met korte motivatie naar: [email protected] . Vragen over de functie? Bel gerust: (0413) 339 229.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Backenders. Dat is sinds kort onze nieuwe naam. Twintig jaar lang heetten we VDN ICT. Maar door autonome groei en overnames waren we die naam ontstegen. We groeiden. Ontwikkelden ons tot een partij in Zuidoost-Brabant met gevoel voor ICT. Hebben een supermooi team. Prachtige klanten. Daar paste een nieuwe naam bij. De Backenders dus.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround ICT'er in Uden