Vacature Onsite Systeembeheerder - Son en Breugel

Son en Breugel

Personato Werving en Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De nieuwe Onsite Systeembeheerder voor TWC is verantwoordelijk voor de grootste klant van TWC, namelijk KMWE. KMWE is een internationale Hightech bedrijf in Eindhoven, waar IT van groot belang is. Je komt terecht in het IT team van deze klant, waar je samen met het team elke dag weer hard werkt om de omgeving up and running te houden. Het is een allround rol, waarbij je je bezig houdt met het beheren en onderhouden van systemen, applicaties en het netwerk. Om je klant kwalitatief zo goed mogelijk te ondersteunen zijn ook update-, migratie- en infrastructuurprojecten onderdeel van je takenpakket. Een belangrijk speerpunt bij KWME is Security, dus als je daar interesse in hebt, dan is dat heel mooi meegenomen! 
 

lees meer

Functie-eisen

Om onderdeel te kunnen zijn van TWC en KMWE, ben je een echte vakidioot en wil je nog altijd elke dag beter worden in je vak. Daarnaast:

  • Heb je een HBO denk en werkniveau;
  • Heb je uitstekende kennis en ervaring met Windows Systemen;
  • Heb je aantoonbare ervaring met het beheren van netwerken;
  • Ervaring met Citrix, Azure en Office 365 is een pré;

Bovenal heb je een leuke, spontane persoonlijkheid, met een enorme passie voor IT!

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

TWC Automatiseringsdiensten biedt jou een groep gemotiveerde collega’s in een ambitieuze, creatieve en gedreven organisatie waarin doorgroeien wordt gestimuleerd. Een goed salaris is vanzelfsprekend bij deze vacature, alsmede secundaire arbeidsvoorwaarden als een telefoon, laptop, leaseauto, pensioenregeling en goede bereikbaarheid van je vaste werkplek. Én niet te vergeten fantastische bedrijfsuitjes!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

TWC Automatiseringsdiensten is een IT-dienstverlener met 25 jaar specialistische ervaring in de automatiseringsmarkt. Door het aanbieden van hoogwaardige high-end oplossingen, zoals netwerk- en systeembeheer, maar ook Cloud Computing en online diensten IAAS, streven zij er naar om klanten efficiënt en effectief te ondersteunen in haar ICT-omgevingen. Bovendien is Security ook een belangrijke pijler en zorgt TWC voor een veilige omgeving, waar klanten niet meer naar om hoeven te kijken. Je kunt wel zeggen dat ze een fullservice IT-partner zijn voor haar klanten. Vandaar ook de motto: “Uw automatisering, onze zorg”!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Son en Breugel