Vacature Helpdesk medewerker maar dan veel meer, allround met veel mogelijkheden - Someren

Someren

Henk ICT Services
 • Henk ICT Services Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als helpdeskmedewerker ben jij hét telefonische aanspreekpunt voor onze klanten. Je hebt verstand van elektronica als computers en laptops en je kunt onze klanten hier dan ook telefonisch perfect over te woord staan. Jij bent allround inzetbaar: van het telefonisch te woord staan van onze klanten, tot het uitvoeren van administratieve en technische werkzaamheden. 

Dit ga jij doen
Jouw werkdag begint bij ons met een lekkere bak koffie en een gezellig praatje met jouw collega's. Hierna wordt de zaak geopend en kunnen we met zijn allen aan de slag! Jouw focus ligt de hele dag op het optimaal ondersteunen van onze klanten: je staat ze telefonisch te woord en weet aan de hand van jullie telefoongesprek de juiste acties te verrichten.

Jij hebt affiniteit met technische elektronica en bent in staat om het allereerste telefonische aanspreekpunt te zijn voor onze klanten. Jouw rol binnen ons team gaat echter verder dan dat: jij zult daarnaast ook verantwoordelijk zijn voor technische en administratieve werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het installeren van hardware en bijbehorende software, het assembleren van pc's of het repareren van soft- en hardware gerelateerde problemen, ook zorg je ervoor dat problemen zorgvuldig in ons ticketsysteem geplaatst word en ben je verantwoordelijk voor het voorwerk van de facturering.
 

lees meer

Functie-eisen Dit vragen wij van jou
 
 • Jij kunt klanten goed telefonisch te woord staan en weet aan de hand van hun probleem de juiste acties te verrichten.
 • Je gaat opgeruimd en geordend te werk.
 • Jij streeft hoe dan ook dan naar een optimale klanttevredenheid.
 • Je hebt affiniteit met elektronica als computers, laptops, printers en telefoons. (Óf je weet ons ervan te overtuigen dat je dit snel kunt leren).
 • Je houdt van aanpakken en bent in staat om onze technische medewerkers te ondersteunen waar nodig.
 • Je ziet het zitten om klanten te adviseren op het gebied van elektronica.
 • Je staat ervoor open om technische werkzaamheden uit te voeren, zoals installaties of kleine reparaties.
 • Je vindt het geen probleem om administratieve werkzaamheden m.b.t. facturatie en ticketregistratie op je te nemen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.750 - € 3.000 p/m

Loon afgestemd op ervaring, kunde en prestaties
Overige info Dit krijg jij daarvoor terug
Jij zult werkzaam zijn voor PC42 én Henk ICT services. Wij kunnen jou verzekeren dat geen enkele dag hetzelfde is: met deze functie heb jij absoluut een afwisselende baan. Er wordt hard gewerkt door het hele team, maar uiteraard is er ruimte genoeg voor een gezellig onderonsje voor, tijdens én na het werk. Daarnaast krijg je van ons:
 
 • Een passend salaris, afgestemd op jouw kunde en ervaring.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien op het gebied van computers, netwerken, etc.
 • Een fijne en informele werksfeer
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Spreekt (een gedeelte van) deze functie jou aan, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn flexibel en hebben meerdere vacatures open staan.

Zie jij de functie als junior helpdeskmedewerker bij ons wel zitten? Wat leuk! Graag ontvangen wij jouw C.V. en motivatie. 

Heb jij nog vragen over deze vacature? Deze kun je altijd mailen naar [email protected]
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dit zijn Henk ICT Services en PC42
Henk ICT services: ooit heel klein begonnen in Someren. Inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend, snelgroeiend en vakkundig ICT bedrijf. Henk ICT Services is gespecialiseerd in automatisering, webhosting en de verkoop van hard- en software voor bedrijven in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Someren en omstreken.

PC42 is een relatief nieuwe computerwinkel, gevestigd in Someren. De winkel is een dochteronderneming van Henk ICT Services en richt zich specifiek op de particuliere doelgroep. Klanttevredenheid en sublieme service staan bij ons voorop.

Wij doen er alles aan om met eigen installaties en eigen reparaties onze klanten zo snel én vakkundig mogelijk te helpen. Wij geven advies met verstand van zaken en wij hebben maar één gezamenlijk doel: klanten blij maken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns IT Support Engineer in Someren Bekijk alle soortgelijke vacatures