Vacature Shopmanager IT, fulltime, Noord-brabant, Sales!, - Someren

Someren

Henk ICT Services
 • Henk ICT Services Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als technisch onderlegde shopmanager kun jij goed met mensen omgaan: jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent technisch onderlegd en adviseert klanten op het gebied van elektronica als laptops, printers en computer accessoires. Jij bent allround inzetbaar: van het helpen en adviseren van onze klanten, tot het uitvoeren van technische reparaties.

Dit ga jij doen
Jouw werkdag begint bij ons met een lekkere bak koffie en een gezellig praatje met jouw collega's. Hierna wordt de winkel geopend en kunnen we met zijn allen aan de slag! Jouw focus ligt de hele dag op klanttevredenheid: je streeft ernaar om iedere klant met een glimlach naar buiten te zien gaan!

Jij ziet het helemaal zitten om de winkel naar een hoger niveau te tillen. Jouw rol binnen ons team is dan ook meerledig: je bent enerzijds verantwoordelijk voor het helpen en adviseren van onze klanten. Anderzijds ben jij verantwoordelijk voor nieuwe projecten die jij mag gaan oppakken. Zou je het leuk vinden om een webshop uit de grond te stampen? Of vind je het leuk om de (online) marketing op te pakken? Wij willen jou die kansen geven en staan open voor goede ideeën om de winkel een ware ‘boost' te geven!
 

lees meer

Functie-eisen Dit vragen wij van jou
 
 • Je hebt affiniteit met elektronica als computers, laptops, printers en telefoons. (Óf je weet ons ervan te overtuigen dat je dit snel kunt leren).
 • Je haalt energie uit het vinden én benutten van commerciële kansen.
 • Je houdt van aanpakken en draagt met jouw goede ideeën bij aan de groei van de winkel.
 • Jij kunt goed met mensen omgaan en streeft hoe dan ook naar een optimale klanttevredenheid.
 • Je ziet het zitten om klanten te adviseren op het gebied van elektronica.
 • Je staat ervoor open om (kleine) reparaties aan elektronica uit te voeren. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.750 - € 3.000 p/m

Loon afgestemd op ervaring, kunde en prestaties
Overige info Dit krijg jij daarvoor terug
Onze winkel, PC42, zal voornamelijk jouw werkplek zijn. Afwisseling is gegarandeerd: geen enkele dag is namelijk hetzelfde. Er wordt hard gewerkt, maar uiteraard is er ruimte genoeg voor een gezellig onderonsje voor, tijdens én na het werk. Samen met ons leuke team zorgen we voor wat vertier en plezier op de vrijdagmiddag, samen een biertje drinken of de BBQ aanstoken hebben we dan meer dan verdiend! Daarnaast krijg je van ons:
 
 • Een passend salaris, afgestemd op jouw kunde en ervaring.
 • Kansen en vrijheid om jouw eigen ideeën door te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien op het gebied van computers, netwerken, etc.
 • Een fijne en informele werksfeer
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Spreekt (een gedeelte van) deze functie jou aan, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn flexibel en hebben meerdere vacatures open staan.

Zie jij de functie als shopmanager bij ons wel zitten? Wat leuk! Graag ontvangen wij jouw C.V. en motivatie. 

Heb jij nog vragen over deze vacature? Deze kun je altijd mailen naar [email protected]
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dit zijn Henk ICT Services en PC42
Henk ICT services: ooit heel klein begonnen in Someren. Inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend, snelgroeiend en vakkundig ICT bedrijf. Henk ICT Services is gespecialiseerd in automatisering, webhosting en de verkoop van hard- en software voor bedrijven in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Someren en omstreken.

PC42 is een relatief nieuwe computerwinkel, gevestigd in Someren. De winkel is een dochteronderneming van Henk ICT Services en richt zich specifiek op de particuliere doelgroep. Klanttevredenheid en sublieme service staan bij ons voorop.

Wij doen er alles aan om met eigen installaties en eigen reparaties onze klanten zo snel én vakkundig mogelijk te helpen. Wij geven advies met verstand van zaken en wij hebben maar één gezamenlijk doel: klanten blij maken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns Support Medewerker in Someren