Vacature Software tester; flexibel bedrijf met onbeperkte vakantie - Den Bosch

Den Bosch

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als software tester word je de eerste officiele tester van het team. Momenteel worden de testing werkzaamheden uitgevoerd door de developers maar wegens de groei is dit niet meer ideaal. Zo krijgen ze steeds meer apparaten, meer browsers en meer gebruikers. Ze zoeken dan ook iemand die volgens de juiste structuur de testing omgeving vorm kan geven. Zo stel je onder andere een testplan op, bepaal je de strategie en word je zelf ook verantwoordelijk voor het uitvoeren en documenteren van de testen. Het is een functie waar je echt zelf je stempel op kunt drukken. Ondanks dat je de enige tester bent, kun je veelal je collega's van development raadplegen en met hen sparren.

De organisatie is momenteel ook bezig met het implementeren van geautomatiseerd testen en ze zoeken dan ook iemand die reeds wat ervaring op dit vlak heeft. Met welke tooling je deze ervaring hebt opgedaan, is van ondergeschikt belang. Zolang het maar niet geheel nieuw voor je is en weet hoe je dit verder op kunt pakken. Enige technische kennis is dan ook van belang, evenals het vermogen om je eigen koers te durven / kunnen varen.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
- Je hebt ervaring met testtechnieken
- Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen
- Je bent zelfstandig, communicatief vaardig en je kunt vrijheid aan
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken binnen een zeer moderne organisatie waar het nieuwe werken 3.0 leeft.
Het salaris ligt vast maar ze beloven steevast kandidaten een stap vooruit ten opzichte van hun huidige salaris!

Daarnaast krijg je dus ongelimiteerde vakantiedagen, gratis lunch, een bedrijf dat perfect te bereizen is met het openbaar vervoer, technische uitdaging en ook mogelijkheid tot groei (qua technische kennis dmv trainingen/opleidingen en in functie).

Is deze functie iets voor jou?
Dan ontvang ik graag je cv op [email protected]
Tevens ben ik bereikbaar op 06-15490856.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een zelfstandige software tester die op zoek is naar een werkgever waar flexibiliteit en vrijheid zeer normaal is dan? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Dit bedrijf in hartje Den Bosch is namelijk het toonbeeld van het nieuwe werken. Je krijgt alle ruimte om de functie in te kleden op je eigen manier en daarnaast geniet je veel vrijheid, ook qua arbeidsvoorwaarden. Zo kun je zelf bepalen hoeveel uren je werkt, waar je precies werkt en hanteren ze een beleid van minimaal 24 vakantiedagen per jaar. Minimaal en dus geen maximaal; men acht hier iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar eigen werk en zolang je je functie gewoon goed uitvoert en overlegt met het team, is er niemand intern die jou in de weg staat om zoveel vakantie op te nemen als je wil. Geen uren schrijven, geen vakantiedagen tellen etc.. Verder is plezier, transparantie en openheid erg belangrijk binnen het bedrijf. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd en daarnaast kun je genieten van een gratis lunch én beloven ze elke kandidaat een financiële stap voorwaarts ten opzichte van het huidige salaris! Dus geen bedrijf dat denkt in hokjes en kaders, maar maatwerk levert richting haar medewerkers. 

Het bedrijf zelf bestaat inmiddels uit 20 personen (veelal tussen 25 en 45 jaar oud) en is hard op weg om marktleider te worden binnen haar branche (een zeer maatschappelijke sector). Ze bestaan nu ongeveer 10 jaar en de internationalisering is begonnen: zo zijn ze nu de stap aan het maken richting Amerika waardoor er steeds meer klanten en dus meer projecten worden binnengehaald. Hiervoor zijn er meer handen nodig waardoor er enkele ICT-vacatures openstaan.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Den Bosch