Vacature Data Scientist – Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Data Scientist – Den Bosch

Mijn opdrachtgever is een gevestigde onderneming in de omgeving van Rotterdam/Den Bosch, het bedrijf heeft een geautomatiseerd platform ontwikkeld die het mogelijk maakt om in zoek machines te adverteren. Dit doen zij dagelijks voor verschillende internationale partijen. Hierbij komt een hoop data kijken die omgezet moet worden in een dashboard voor de klanten zodat de resultaten goed overzichtelijk zijn. Het bedrijf heeft sinds kort ook een extra locatie geopend in Zuid Holland, deze vestiging dient onder andere als Development center waar de code ingedoken wordt.

Door jouw analytische denkvermogen ben jij in staat om de online advertenties campagnes te optimaliseren bij verschillende klanten. De methodes en technieken die gebruikt worden lopen uiteen, van regressie analyses tot datamining en forecasting. Uitkomsten uit je analyses worden toegepast in de software oplossingen. Dus vind jij het fantastisch om met cijfers te werken, koppel jij data gemakkelijk aan elkaar, ben je communicatief vaardig en wil je werken in een tof team? Reageer dan snel!

Functie Eisen

  • Universitaire opleiding op het gebied van bijvoorbeeld wiskunde of data science
  • R, Python is een must
  • Stata, SPSS. Matlab is een pré
  • Communicatief en analytisch vaardig

Aanbod

  • Salaris afhankelijk van ervaring (€2.750 – €4.000)
  • 25 vakantiedagen (zonovergoten)
  • 8% vakantiegeld
  • Persoonlijk opleidingsbudget
  • Leuke teamuitjes!

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Ik ben te bereiken via  of op 088 321 8 123/06-14234165.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Scientist in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures