Vacature Functioneel consultant/beheerder - Coördinator support - developer - service desk engineer - - Den Bosch

Den Bosch

CY2 IT Services BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving CY2 adviseert, bouwt en onderhoudt het studentenadministratie systeem Oracle PeopleSoft Campus Solutions, dat wereldwijd door talloze onderwijsinstellingen wordt gebruikt.

CY2 is op zoek naar een nieuwe enthousiaste Service Desk Analyst die samen met onze developers en functionele consultants de beste onderwijsoplossingen bedenkt en onderhoudt voor onze klanten in Nederland, Europa en daarbuiten.
De organisatie wordt gekenmerkt door een informele maar professionele houding. Het team is zelfstandig, hecht en gemotiveerd.
Ons bedrijf bestaat uit 2 pilaren: 
Projecten: waaronder het implementeren en uitvoeren van grote en kleinere projecten valt 
Maintenance: het onderhouden van het studentenadministratie systeem.

Het uitvoeren van de werkzaamheden gebeurt vanaf verschillende werkplekken: ons hoofdkantoor in Den Bosch, onze werkplekken in Amersfoort, bij de klant en/of vanaf je thuiswerkplek.

Deze functie
We zijn op zoek naar iemand die het overzicht houdt op onze onderhoudswerkzaamheden voor onze Oracle PeopleSoft Campus Solutions hoger onderwijs klanten. Deze persoon houdt het ticketing systeem in de gaten, beantwoordt de tickets waar mogelijk en delegeert ze anders aan de juiste leden van het team. De tickets bevatten zowel functionele als technische problemen, dus hoewel een technische achtergrond niet noodzakelijk is, is het wel handig. Om een snelle, goede service, conform SLA's te leveren en de klanttevredenheid hoog te houden is het van belang om de centrale rol in het team optimaal in te vullen. We willen iemand die niet bang is om suggesties te doen om het proces beter te stroomlijnen. De ideale persoon moet een teamspeler zijn die goed samenwerkt maar ook iemand die anderen achter hun broek aan kan zitten als het nodig is.

lees meer

Functie-eisen Voor deze functie en alle functies bij CY2 geldt dat we op zoek zijn naar mensen met een pro-actieve, aanpak mentaliteit. PeopleSoft leer je niet uit een boekje maar door ermee te werken, vandaar dat jouw houding van essentieel belang is! Je hebt affiniteit met onderwijs en ICT. Verder ben je bereid om in jezelf te investeren, snel kennis op te doen en deze toe te passen in het werkveld. 

Analytisch en oplossingsgericht denken is één van jouw sterkste kanten.

We horen graag van je als jij aan de volgende profielschets voldoet:

·  Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding of MBO met gerichte werkervaring
·  Een opleiding informatica of gelijkaardigs is geen must, wel een passende attitude en een goed analytisch denkvermogen.
·  Je hebt tussen de 0 en 5 jaar werkervaring.
·  Affiniteit met en ervaring in het onderwijs en ICT. Kennis van ERP systemen is een pre - vooral Oracle en/of PeopleSoft systemen.
·  Ervaring in een van deze programmeer talen is geen must, maar wel een pre: Peoplecode, SQL
·  Je bent klantgericht, communicatief sterk en je hebt een proactieve houding.
·  Wanneer je binnen de EU woont, ben je van harte welkom, sollicitanten van buiten de EU worden alleen in aanmerking genomen als ze zelf een werkvisum kunnen voorzien. Wij kunnen geen werkvisa sponsoren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Frans, Spaans
Aantal uur per week 40 uur
Part time kan ook, minimaal 24 uur per week, verspreid over minimaal 4 dagen.
Overige info Voor deze functie bieden wij jou een uitdagende en leuke baan in een informele en energieke werkomgeving. Je krijgt een traineeship van toonaangevende experts uit het vakgebied om jouw kennis en loopbaan te professionaliseren. Hierbij hoort een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • 35 vakantiedagen, inclusief wettelijke feestdagen
  • NS-Business card
  • Laptop
  • Hybride WFH-model; werknemers in Nederland kunnen zelf bepalen hoeveel dagen per week ze werken vanuit ons kantoor iop steenworp afstand van het centraal station.
  • platte organisatie, met korte lijnen waarbinnen je gemakkelijk jezelf kunt ontplooien
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan direct naar [email protected] vóór 23 oktober. Stuur jouw CV voorzien van je motivatie op.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving CY2 It Services adviseert, bouwt en onderhoudt het studentenadministratie systeem Oracle PeopleSoft Campus Solutions, dat wereldwijd door talloze onderwijsinstellingen wordt gebruikt.

Om aan de vraag van onze klanten te voldoen, moeten we uitbreiden.

CY2 is daarom op zoek naar nieuwe enthousiaste consultants, developers en supportmedewerkers die samen met ons de beste onderwijsoplossingen bedenken, implementeren en onderhouden voor onze klanten in Nederland, Europa en daarbuiten.

De organisatie wordt gekenmerkt door een informele maar professionele houding. Het team is zelfstandig, hecht en gemotiveerd.

Ons bedrijf bestaat uit 2 pilaren: Projecten, waaronder het implementeren en uitvoeren van grote en kleinere projecten valt en Maintenance, het onderhouden van het studentenadministratie systeem.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Coördinator Support in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures