Vacature Technisch Microsoft Consultant - Den Bosch

Den Bosch

Add Value IT Recruitment
 • Add Value IT Recruitment Bedrijfsprofiel
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jouw interesses liggen vooral in duurzame technologische ontwikkelingen. Je hebt al redelijk wat ervaring als Junior, Medior of Senior in dit vakgebied. Toch biedt je huidige job je niet meer de uitdaging die je nodig hebt. Je wilt jouw kennis en ambitie ook graag uitbreiden op Internationaal niveau.

Spreekt het bovenstaande profiel je aan en voel jij je aangesproken? Dan is deze vacature voor een Technisch Microsoft Consultant precies waar jij naar op zoek bent.

Dit betreft een snelgroeiende projectorganisatie met meerdere vestigingen wereldwijd. Deze Internationale Startup zet ook in Nederland een stevige voet aan de grond. Door de snelle groei biedt de werkomgeving voldoende capaciteit en mogelijkheden. De focus ligt daarbij op het bedienen van de bovenzijde van de markt.

Daarbij wordt er vooral geopereerd in complexe projecten van grote omvang waarin verschillende technologieën ingezet en toegepast kunnen worden. Het ondersteunen van organisaties welke op een duurzame en onderscheidende manier koploper willen blijven op de markt is daarbij de prioriteit.

Deze partner vraag ervaren Technisch SharePoint Consultants, NET Developers, Biztalk en Azure Consultants. Je bezit uitstekende communicatie vaardigheden en inzicht. Binnen deze projectorganisatie ben je werkzaam binnen projecten van vooraanstaande klanten. Werken doe je op de locatie en werkwijze welke het beste bij jouw kennis en voorkeur past. Je werkt dus niet op basis van detachering. Ook ben je bereid om jouw ambities op Internationaal niveau uit te breiden. Daarnaast vragen zij:

Een werkplek waarin jij jezelf zowel op nationaal als Internationaal niveau kunt ontwikkelen.

Met enige regelmaat zijn er trajecten en projecten buiten de landsgrenzen beschikbaar. Binnen jouw functie krijg je alle ruimte om inhoudelijke stappen te maken zodat je meegroeit met de organisatie. Dit kan zowel op operationeel of technisch vlak. Uiteraard ontvang je een proactieve coaching waardoor jouw professionele en persoonlijke doelen binnen handbereik komen te liggen. Daardoor krijg je voldoende mogelijkheden om jouw kennis te kunnen verbreden. Daarnaast bieden zij ook:

 • passie voor duurzame technologische ontwikkelingen
 • ervaring als junior, medior of senior
 • teamplayer
 • goede communicatieve vaardigheden
 • een prettige werkomgeving op verschillende locaties
 • ruimte om inhoudelijke stappen te maken
 • diverse doorgroeimogelijkheden
 • proactieve en persoonlijke coaching
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Consultant in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures