Vacature Software Engineer (Oracle) - Den Bosch

Den Bosch

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent samen met de andere ICT collega's uit het team verantwoordelijk voor de continuïteit van de primaire ketens met daarin alle Informatie systemen en apps die daarvoor gebruikt worden. We zoeken idealiter een collega die vergevorderde kennis heeft van de Oracle Integratie Cloud producten. Je vertaald functionele ontwerpen en user stories naar technisch ontwerpen en implementeert deze in de Oracle Integration Cloud. Dit betekent het bouwen, deployment en beheren van, integraties, processen en applicaties, die worden gebouwd in de Oracle Integration Cloud onderdelen; Integration, Process en Visual Builder. Als inhoudelijk specialist adviseer je over en vertaal je beleid naar operationele uitvoering op het gebied van Oracle Integration Cloud oplossingen.

Je hebt een bevlogenheid om systemen te bouwen en onderhouden (DEV/OPS) en neemt daarnaast graag de uitdaging aan om tools en systemen te bouwen die andere collega's in staat stelt om nog sneller en beter te werken.

Focusgebieden zijn de Oracle PAAS componenten;
• Oracle Visual Builder (front-end development)
• Oracle Integration Cloud (Integration and Business Process Modeling)
• ATP database, including ORDS developments
• On premise SOA en/of BPM skills

In deze vacature staat een zo compleet mogelijk wensenpakket beschreven, er is binnen Enexis ook ruimte om binnen een jaar naar dit profiel toe te groeien.

lees meer

Functie-eisen

Je hebt een HBO (ICT) achtergrond met specialisatie op ICT Integratie en ervaring met cloud-technologieën. Je kent de gangbare standaarden en principes mbt Cloud Native applicaties en hebt affiniteit met Oracle Integration Cloud of daarmee vergelijkbare tools. Je hebt een aantal jaren ervaring in soortgelijke functie en ervaring met projecten en projectmatig werken, advies-, verander en implementatietrajecten en ervaring met werken in een Agile werkomgeving. Bij voorkeur in een complexe ICT omgeving.

Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met een aantal van onderstaande aandachtgebieden (of staat er voor open om hierin te groeien);
• Oracle Cloud Infrastructure (OCI)
• Oracle Integration Cloud (OIC)
o Oracle Proces Cloud (PCS)
o Oracle Visual Builder (VBCS)
o Integration Cloud Services (ICS)
• Oracle Service cloud (OSC)
• Oracle Identity Cloud Service (IDCS)
• ATP & ORDS / Databases (Oracle)
• Integratie oplossingen en -patronen, interfaces/integraties mbv middleware
• Continuous Integration and Deployment (CI/CD)
• Gitlab en Python

Aanbod

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.108,- en € 5.869,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  
 • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
 • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
 • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.   
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
 • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 
   

Zijn wij een match?  
We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit: een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.  
 

Let op: vanwege onze veiligheidsvoorschriften is het bij al onze functies verplicht om Nederlands taalniveau C1 te lezen, spreken en schrijven. 

  

Sollicitatieprocedure  

Wanneer je solliciteert ontvang je per e-mail meer informatie over hoe de procedure eruit ziet.  

Interesse? Solliciteer direct via de solliciteer-button. Vragen? Neem gerust even contact met Nadia van de Pol

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.108 - € 5.869 p/m
Bedrijfsomschrijving

Enexis realiseert een duurzame energievoorziening door state of the art dienstverlening en netwerken en door regie te nemen in innovatieve oplossingen. De bedrijfsketens van Enexis zijn o.a. gericht op het ontwerpen, aanleggen en beheren van de energienetwerken gekoppeld aan een optimale klantbeleving en efficiënte samenwerking binnen het ketenproces.

De ICT organisatie is de vanzelfsprekende partner voor de digitalisering van ons bedrijf die de strategische Enexis doelen realiseert en de business continuïteit waarborgt, rekening houdend met de interne en externe ontwikkelingen. De ICT organisatie zorgt voor de informatie voorziening door het managen van de vraag door Business Informatie Management, managen van de data door Data management en managen van de IT Delivery door de ICT afdeling.
Binnen het programma Enext wordt samen met collega's van de business, partners en ICT gewerkt aan die "State of the art dienstverlening" naar een efficiënte en klantgerichte ketenwerking. Middels de agile/safe methodiek krijgen de huidige bedrijfsprocessen een radicaal herontwerp en worden gedigitaliseerd binnen een volledig nieuw en wendbaar ICT landschap (o.a. gebaseerd op multi-cloud technologie). Oracle (cloud) producten zijn geselecteerd om daar invulling aan te geven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Den Bosch