Vacature Software Engineer Model driven MES (AVEVA) - Den Bosch

Den Bosch

ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Waar ga je werken?

De business unit Industry werkt met zo'n 80 professionals aan innovatieve PLC, SCADA, DCS en MES-oplossingen waarmee bedrijven slimmer, sneller en milieuvriendelijker kunnen produceren.  Binnen de unit werkt een team 17 MES-specialisten die zich bezig houden met implementatie, integratie en optimalisatie van MES (Wonderware en Aspentech). Samen zorgen ze ervoor dat informatie in de fabriek altijd actueel en direct beschikbaar is. Omdat er veel nieuwe projecten op ons afkomen zijn we op zoek naar Wonderware MES designers, die bij voorkeur al kennis hebben gemaakt met Model Driven MES.
 

Wat ga je doen?
Als software designer werk je in teamverband aan uitdagende Wonderware MES-projecten voor onze klanten in de food, chemie en farma. Je krijgt een rol waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen in de richting die bij jou past. Naast je engineering activiteiten is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om workshops te verzorgen, je kennis te delen binnen/buiten de organisatie of een meer adviserende rol te spelen.
 

lees meer

Functie-eisen

Waarom is dit een mooie baan voor jou?
Je werkt graag met de nieuwste technologieën en houdt ervan om informatie uit verschillende systemen op een slimme en overzichtelijke manier te ontsluiten. Je bent sterk in het doorgronden van processen, het leggen van verbanden en zoeken naar de meest effectieve manier het gewenste resultaat te bereiken.
 
We hebben mogelijkheden voor medior en senior software designers. Belangrijk is dat je voldoet aan de volgende eisen:
– minimaal 3 jaar ervaring met Wonderware MES (MDM is een pré);
– bekend met ISA-95 en ISA-88;
– goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
– bereid te reizen naar een van de projectkantoren (Oosterhout, Deventer of Maastricht).
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.917 - € 5.417 p/m
Overige info

Dit hebben we jou te bieden

  • Goed salaris:afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 35.000 en € 65.000 bruto per jaar
  • 29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
  • Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
  • Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
  • Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
  • Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy
  • Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jonathan van Oudheusden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Den Bosch