Vacature Software Engineer - Den Bosch

Den Bosch

Sansa Software
  • Sansa Software
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vanuit het centrum van Den Bosch bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt het team van Sansa software voor elk bedrijf dat Excel ontgroeit. Hierbij gebruikt het team het eigen Sansa platform (PHP). Bovenop het zeer uitgebreide Sansa platform kan ook nog maatwerk geprogrammeerd voor elke afzonderlijke klant. Ter versterking van het team zoeken wij een enthousiaste Software Engineer.
Je werkzaamheden als developer zijn divers binnen dit kleine, daadkrachtige bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en alle vrijheid om zelfstandig te werken. De organisatie is flexibel, werkplek en -tijden kan je vaak zelf bepalen. Wél wordt van je verwacht dat je pro actief werk naar je toe trekt en er alles aan doet om gave software van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je alle aspecten van software development interessant vindt. Van het eerste gesprek aan tafel bij klanten tot het volledig inrichten, ontwikkelen en onderhouden van de maatwerksoftware.  Je collega's zijn echte techneuten die graag doelgericht werken en klanttevredenheid erg belangrijk vinden. Werkzaamheden bestaan voor 70% uit het oplossen van specifieke klantvragen, en 30% aan het efficiënter en mooier maken van onze standaardmodules en raamwerk. Bij Sansa krijg je de kans om het systeem steeds verder te optimaliseren. Hierdoor kun je repetitief werk uitsluiten en bouw je elk project voort op een betere basis.  

lees meer

Functie-eisen Je bent op zoek naar een klein bedrijf waar je als Software Engineer gave dingen voor mag doen! Je vindt alle aspecten van software development interessant. Naast je ontwikkel skills vind je het ook leuk om met klanten te sparren en oplossingsgericht te denken. Door jouw ervaring in een soortgelijke branche heb je al snel goed inzicht in mogelijkheden van de software. Naast ervaring heb je een sterk analytisch denkvermogen nodig om de ingewikkelde wensen en vraagstukken van klanten te kunnen beantwoorden. Je bent een betrouwbare, overtuigende en zelfverzekerde gesprekspartner voor de klanten van Sansa. Daarnaast heb jij:
  • HBO werk-, denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring als developer (bij voorkeur in PHP);
  • Interesse in nieuwe functionaliteiten bouwen samen met klanten;
  • Een groot analytisch en probleemoplossend vermogen.
Aanbod
Sansa biedt een fulltime baan als Software Engineer binnen een klein, leuk en gezellig team. De lijntjes zijn kort en ideeën worden gewaardeerd en opgepakt. Werk is belangrijk, maar er moet genoeg ruimte zijn voor je privé leven. Sommige mensen hebben meer ruimte nodig dan anderen, daarom gaat Sansa hier flexibel mee om. Op die manier kun je zelf er voor zorgen dat je optimaal werkt en de beste kwaliteit levert.
Uiteraard ontvang je een goed en passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen via telefoonnummer 013-303 4117. Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen. Hupp ondersteunt Sansa bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sansa is  al jaren gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doet de organisatie met het eigen Sansa Platform waar maatwerp bovenop geprogrammeerd wordt. De organisatie maakt gebruik van agile ontwikkelmethoden en een OTAP workflow. Momenteel heeft Sansa een groeiend en leuk klanten-portfolio, waar heel veel werk uit komt. In de afgelopen 15 jaar is de software steeds verder uitgebreid en zijn een groot aantal toonaangevende organisaties gebruik gaan maken van de software. Van grote evenementen organisaties tot zorgverzekeraars. Bekijk de website om inzicht te krijgen van de diverse klanten en projecten!
Het team van 5 developers werkt vanuit een karakteristiek verzamelpand dichtbij het station van Den Bosch, Een klein team met grote verantwoordelijkheden. Het team is ambitieus en daadkrachtig. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Den Bosch