Vacature Magento webshop beheerder - Den Bosch

Den Bosch

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Meubels, badkamers en keukens - dit bedrijf verkoopt het allemaal. Met tientallen labels, honderden winkels en duizenden medewerkers is het één van de grootste retailers van Nederland. En ookal zijn de winkel even dicht geweest, ze groeien harder dan ooit. Help jij ze om nog groter te worden?

Vertel verder...

Als er één markt is die profijt heeft gehad van de corona-crisis, dan is het wel de woningmarkt. En al die nieuwe huizen moeten natuurlijk worden voorzien van mooie keukens met inbouwapparatuur, luxe badkamers met regendouches en prachtige meubels die van het huis een thuis maken. Business is dan ook booming, maar niet zonder uitdagingen.

Met ze alle in de woonboulevard is niet meer van deze tijd! Dus zal men steeds meer online gaan kopen. Maar dat is wel even wat anders dan in de winkel verkopen. Concurrentie is groter, aandacht is duurder en de consument is kieskeuriger. Daarom is jouw hulp hard nodig.

Wat kan ik doen?

Als Magento webshop beheerder ben je onderdeel van een nieuw innovatie team binnen de e-commerce tak. Samen met je team hebben jullie de verantwoordelijkheid om de online groei verder te verwezenlijken. Je zal onder andere commerciële aanvragen (acties, eisen, uitingen en koppelingen) omzetten naar een praktische en technische oplossing. Hierbij maak je de juiste afweging tussen de diverse interne en externe mogelijkheden op het gebied van systemen en partijen.

Daarbij kijk je niet alleen naar het verleden, maar ben je voortdurend alert op nieuwe trends die de resultaten nog verder kunnen verbeteren.

Dat klinkt gaaf, maar ben ik daar al aan toe?

Met jouw creatieve webshop ervaring weet jij hoe het is om succesvol een webshop te runnen!Daarnaast ben jij bekend met Magento 2, typo 3, Google tag manager, Jira, Scrum, HTML, CSS, Javascript.

Dat ben ik! Maar wat verdient het?

Als Magento webshop beheerder word je goed beloond voor al je harde werk. Om te beginnen krijg je direct een vast contract met een basissalaris tot €3500,- bruto per maand. Daarnaast ontvang je natuurlijk een volledige reiskostenvergoeding, krijg je korting op je zorgverzekering, bouw je een goed pensioen op en krijg je ook nog eens personeelskorting op meubels, badkamers en keukens. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu! Ohja 32 uur per week is ook bespreekbaar!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Joost van der Laan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magento Developer in Den Bosch