Vacature Business Intelligence consultant – veel vrijheid! - Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een goede opdracht in de omgeving van Den Bosch ben ik op zoek naar Business Intelligence consultant. Deze organisatie begrijpt de waarde van data en beschikt over de technische mogelijkheden om de data ook juist te interpreteren en de juiste oplossing aan te bieden. Training en opleidingsmogelijkheden zijn ongekend bij dit bedrijf, je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling zal hier nooit stil komen te staan.

Momenteel werken er bij deze organisatie ruim 40 consultants, ieder is actief binnen een eigen niche markt. Hierdoor is het zo dat je ook veel kan leren van collega’s die wellicht bij dezelfde klant actief zijn maar dan op een ander vlak.


Functie

Als Business Intelligence consultant zal jij middels de nieuwste tools en technieken klanten nieuwe inzichten geven in hun data. Als consultant ben je actief bij de top 200 bedrijven, dan moet je denken aan grote financiële instellingen, verzekeraars, energieleveranciers en overheden. Door jouw kennis en gerichte adviezen breng jij deze organisaties naar een hoger niveau.

Ben jij bekend met MS SSRS / SSAS, OBIEE, Cognos, MS SQL, SAS, etc . Ben jij Analytisch sterk, accuraat en zelfstandig in staat om informatieanalyses uit te voeren en jouw bevindingen te presenteren, dan ben ik op zoek naar jou.


Eisen

Je profiel:

HBO
Ervaring met één of meerdere BI stacks
Ervaring met databases zoals MS SQL Server, Oracle
Communicatief en analytisch sterk


Aanbod

Aanbod:

Salaris tussen de 55.000 en de 75.000
Veel ruimte voor zowel interne als externe trainingen
Informele werksfeer en leuke evenementen(Voor het hele gezin)
27 vakantiedagen
Enorme hoeveelheid kennis

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Ik ben te bereiken via of op 088 321 8 123/06-37017972.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Specialist in Den Bosch