Vacature Junior BI Consultant, fulltime, consultancybureau - Den Bosch

Den Bosch

Datatoppers
 • Datatoppers Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Traineeship / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Spar jij graag over de ongekende mogelijkheden van business intelligence en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Grote kans dat wij dan op zoek zijn naar jou!


Als BI-consultant werk je aan uitdagende projecten bij verschillende organisaties. Je bent in staat om vakinhoudelijk de leiding te nemen bij BI-opdrachten. Dat betekent dat je BI-vragen kunt vertalen naar technische vereisten en op deze wijze de brug slaat tussen business en IT. Binnen DataToppers maak je deel uit van een professioneel en jong DataToppers-team, geef je trainingen en draag je onderling kennis en ervaring over.

Je begeleidt organisaties bij het meetbaar maken en automatiseren van sturings- en verantwoordingsinformatie. Je gaat de organisatie in om bij verschillende teams de informatiebehoefte in kaart te brengen en initieert (spar)sessies over de mogelijkheden van het inrichten van een rapport en/of dashboard. We vinden het belangrijk dat je organisatiesensitief bent.

Met een frisse blik bekijk je processen en denk je na over prestatiemanagement. Zo zorg je ervoor dat informatie voor gebruikers gemakkelijk beschikbaar wordt gemaakt.

De kennis van onze BI Consultants
 • In de gereedschapskoffer van onze BI consultants zit standaard kennis van: Power BI, DAX, SQL en SSIS.
 • Dagelijks werk je met data en geef je invulling aan informatievragen.
Waarom DataToppers?
DataToppers focust zich op BI. Je werkt op interim-of projectbasis bij onze opdrachtgevers, maar je maak echt deel uit van ons team, waarbij gezelligheid, collegialiteit en kennis delen centraal staan. DataToppers is een snel groeiende organisatie, waar je in korte tijd een mooi cv op kunt bouwen. Je doet namelijk veel werkervaring op bij verschillende organisaties.

Jouw kracht
Een (meer dan) tevreden opdrachtgever staat bij jou centraal. Door jouw leergierige karakter ben je constant op zoek naar nieuwe kennis of mogelijkheden. Deze kennis helpt jou om jezelf te ontwikkelen en om collega’s en klanten verder te helpen. Daarnaast ben je in staat om mensen in begrijpelijke taal uit te leggen hoe een rapport kan helpen om efficiënter te werken of beter te sturen.

Collegialiteit en samenwerken staan bij DataToppers hoog in het vaandel. Wij betrekken jou graag bij onze strategie en werkwijze. Heb je ideeën? Deel ze binnen het team. Ondernemerschap en initiatief worden gewaardeerd.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal hbo- of wo-denkniveau.
 • Je hebt 0 tot 5 jaar werkervaring.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent analytisch.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je hebt al kennis van scrum (pre).
 • Je hebt al kennis van Power BI of SQL (pre).
 • Je beschikt over een rijbewijs (B).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m

Deelname aan het Topper-programma en de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze personeelsvereniging.
Overige info We bieden je een uitdagende baan binnen een jong, enthousiast en dynamisch team. Via ons opleidingsprogramma (het Topper-programma) wordt je gereedschapskoffer gevuld met waardevolle kennis. En daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je te verdiepen in je eigen specialisme. Je bouwt in korte tijd een mooi cv op waardoor jouw carrière een vliegende start krijgt. Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop en een marktconform salaris.

Denk je nu: ‘Ik zie een match!’? Mail dan je cv en motivatiebrief.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn DataToppers | een consultancybureau voor data gerelateerde opdrachten.

Van werken met data en implementeren van slimme software worden we blij. Daar zijn we goed in, daar krijgen we energie van.

Ons team van professionals is gespecialiseerd in het werken met data. Wij ondersteunen organisatie dagelijks bij vraagstukken op het gebied van standaardisering, automatisering en digitalisering.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Consultant in Den Bosch