Vacature Cloud Engineer - Den Bosch

Den Bosch

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Grootschalige cloud migraties en infra projecten - daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Alleen dat beheer, daar zit je niet op te wachten. Jij wilt alleen bedenken, ontwerpen en bouwen. Wel de lusten, maar niet de lasten. Dus waar wacht je nog op? Lees snel verder!

Vertel verder...

Iedereen wil tegenwoordig naar de cloud. Maar terwijl ze al met hun hoofd in de wolken zitten, staan de meesten nog aan de grond. Dit bedrijf helpt ze op te stijgen. Door het volledige proces van de inventarisatie tot de oplevering uit handen te nemen en alleen met de nieuwste technieken te werken, helpen ze het Nederlandse bedrijfsleven vooruit.

Van het automatiseren van de infrastructuur van de Cruijf Arena in Amsterdam tot de complete cloud-migratie van een ontwikkelingsorganisatie in Afrika, geen dag is hetzelfde. En het beheer, dat mag een ander doen. Want de kracht van dit bedrijf zit in voortdurend nieuwe dingen doen. Die van jou ook?

Wat kan ik doen?

Als Cloud Engineer ga je samen met jouw team werken aan uiteenlopende cloud-projecten, voor bedrijven die zelf de kennis niet in huis hebben. Jullie brengen de wensen van de klant in kaart en komen met een passend voorstel voor een nieuwe IT-omgeving. Natuurlijk blijft het niet alleen bij ontwerp en architectuur, maar gaan jullie de omgeving ook zelf bouwen en zoveel mogelijk automatiseren. Zodra de klus geklaard is, draag je de boel weer over naar beheer, want passen op de zaak is er niet bij.

Gaaf! Wat kan ik meenemen?

Als ervaren cloud engineer beschik je waarschijnlijk al over de nodige kennis. Kennis van Azure en Office365 bijvoorbeeld. Of ITIL-processen en Prince 2 projectmanagement. Het overzicht bewaren gaat jou namelijk ook ontzettend goed af. Tot slot, draait alles om communicatie. Zowel in het Engels als het Nederlands kun jij met iedereen door één deur.

That’s me! Maar verdien ik er ook wat aan?

Natuurlijk wordt er goed voor je gezorgd naast al dat harde werken. Daarom start je met een basissalaris tot € 6000,- bruto per maand en krijg je direct een vast contract. Alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook nog een lease-auto tot je beschikking, heb je eigen regie over je pensioen, en mag je zelf je laptop inrichten. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Bram Wiggers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures