Vacature Software Developer Azure .NET - Den Bosch

Den Bosch

ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Eindhoven 
 

Bij OrangeNXT werken wij met een team dat beschikt over diepgaande kennis en expertise over digitale transformatie. Wij brengen people, devices en data moeiteloos bij elkaar. Dit doen we met een team dat bestaat uit diverse expertises: data engineers, data scientist, azure developers en we hopen jou als .NET (en Azure) developer aan ons team toe te voegen!

Ben jij een kei in het ontwerpen en coderen van software, maar wil je meer dan dat? Ben je klaar voor een volgende stap en heb je een gezonde groei ambitie?  Dan zijn wij op zoek naar jou.
Ter uitbreiding van onze teams, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze software developer met werkervaring in .NET in Azure technieken. En wat deze functie nog mooier maakt? Het is een inhouse functie op ons kantoor in Eindhoven, wat op steenworp afstand van het station ligt!
 
De functie: 

De projecten die wij doen hebben allemaal te maken innovatie bij onze klanten. Hebben als karaktereigenschappen veelal te maken rondom IoT en Azure Cloud. Zijn veelal Agile en hebben een kortere looptijd. Je draait je hand niet om voor meerdere projecten tegelijk.

 • Je werkt binnen een ambitieus team, waarbij wij nieuwe collega’s opvangen in de beginfase binnen een lopend project. Hiermee start je beschermend op en kun je wennen aan de organisatie, waarna je al snel het klantcontact zal oppakken en de klanten gaan bezoeken.
 • Wij zorgen voor een zeer ervaren collega die jou alle kneepjes van het vak gaat leren en zo het beste uit jezelf te halen en wellicht dat jij de volgende collega alles gaat leren. 
 • Voor deze rol zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die naast het coderen en ontwerpen, ook een kei is in het boven water halen van de requirements en weet deze op de juiste manier vast te leggen en te vertalen. 
 • Ook ga je nieuwe Azure diensten testen en evalueren.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo of wo opleiding bij voorkeur in een technische richting;
 • Je bent een smart cookie;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in .NET en Azure technieken;
  • Naast .NET/Azure kun je andere technieken tegen komen. We verwachten niet dat je alles al tot in de puntjes onder de knie hebt, maar graag wilt leren:
   • ASP .Net Core, Entity Framework (EF), Linq, TypeScript, HTML, CSS, C#, IoT, Security., GraphQL, Azure Functions/App Services, Azure IoT Hub, Azure Active Directory, Azure Key Vault, Azure DevOps, Azure Build Agents
 • Ook heb je voldoende design skills en durf je vragen te stellen en je requirements op te halen;
 • Je hebt een gezonde ambitie, bent leergierig en wil alles leren over Azure;
 • Je hebt vooral lol in je werk en wil samen met je team mooie software maken!
 • Met je communicatieve en schriftelijke skills in Engels en Nederlands zit het wel goed;

lees meer

Functie-eisen
.
Overige info

Dit hebben we jou te bieden

 • Een goed salaris
 • Een vaste 13e maand
 • 29 vakantiedagen (als je belooft dat je terugkomt)
 • Reiskostenvergoeding
 • Een leuke werkplek op steenworp afstand van station Eindhoven
 • Pensioenregeling
 • Opleidingen via onze ICT Academy
 • Een boekenbudget van € 150.-

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jiska van Herpen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Den Bosch