Vacature 2e lijns Helpdesk engineer, omgeving Breda Tilburg - Rijen

Rijen

Global-e ICT solutions B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij al enige jaren werkzaam als helpdeskmedewerker bij een zakelijk ICT dienstverlener en overweeg je een overstap naar een andere werkgever bij jou in de buurt? Waar je je thuis voelt  en waar er écht ruimte en aandacht is voor jouw ontwikkeling? Lees dan verder! 

Wat ga je doen/ Wat kun je verwachten van deze functie?
Je komt te werken in een fijn team van 3 directe Support collega's en een meewerkend teamleider. Samen zijn jullie 100% bereikbaar voor de klant. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen via tickets. Aan jou worden 2e lijns vraagstukken doorgezet. Dit zijn vraagstukken waarbij een oplossing niet direct voor de hand ligt en waar meer tijd nodig is om tot een gedegen oplossing te komen. Je krijgt te maken met allerlei voorkomende storingen, problemen, aanpassingen (RFC) en technische vragen welke betrekking kunnen hebben op ons gehele aanbod van diensten op het gebied van Cloud (o.a. Microsoft 365, Azure en ons eigen Cloud platform), Infrastructure en Voice oplossingen. Vanwege die diversiteit aan vraagstukken is elke dag anders en leer je telkens bij. Het betreft een functie die je bijna volledig vanuit kantoor invult, maar kun je de klant niet op afstand helpen, dan ga je naar hem toe.

lees meer

Functie-eisen Pas jij in het functieprofiel? 
Onze ideale nieuwe collega omschrijft zichzelf als een échte support medewerker, die de klant snel en vakkundig wil helpen en het prettig vindt om collega's om zich heen te hebben. Jij beschikt al over de juiste kennis maar je wilt je graag blijven ontwikkelen. Dit doe je door zelf dingen uit te zoeken, je te blijven bijscholen, af en toe mee te gaan naar de klant en de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet te volgen. Je beschikt over:
 • Een afgeronde Mbo4-opleiding ICT beheer;
 • Relevante certificeringen: Microsoft Fundamentals, MD-100, MD-101, MS-100, MS-101, MCSA Windows Server 2016 en AZ-900 (of je bent bereid deze binnen afzienbare tijd te formaliseren);
 • Kennis en ervaring met VMware en Veeam is een pré;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Goede communicatieve vaardigheden (je brengt ICT gerelateerde zaken in begrijpelijke taal over en pas je aan op de gesprekspartner, van digibeet tot specialist);
 • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen waardoor je snel tot de kern doordringt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Waar kom je te werken en wat mag je van ons verwachten? 
Bij Global-e ICT solutions werk je niet op detacheringsbasis maar treed je direct in dienst en heb je snel zicht op een vast dienstverband. Met ruim 30 jaar bestaansrecht in de ICT en een groep van 35 collega's kom je bij een stabiel bedrijf terecht waar er professioneel gewerkt wordt maar wel in een gemoedelijke en informele sfeer. We bieden je: 
 • Een goed salaris, rekening houdend met jouw leeftijd en inbreng;
 • Eigentijdse arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, een smartphone met een ruim abonnement, flexibele werktijden en pensioenregeling op maat;
 • Veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen op een manier die bij jou past;
 • Een moderne, open werkomgeving waar je met actuele technologieën bezig bent temidden van collega's met wie je kunt samenwerken en sparren;
 • En bovenal, veel ruimte om je te ontwikkelen en oprechte aandacht voor jou. 
Sinds vorig jaar is Global-e ICT solutions gevestigd in een nieuw, modern kantoorpand aan de Europalaan 5 in Rijen. Hier bevindt zich ook ons tweede Datacenter. Goed bereikbaar met de auto en 10 minuutjes lopen van Station Gilze-Rijen. En kom je met de fiets of e-bike dan kun je deze veilig stallen op het eigen terrein. We hebben de beschikking over een grote keuken waar het goed vertoeven is tussen de middag en een Experience center waar we op vrijdagmiddag samen de week afsluiten. 

Interesse? 
Wil jij meer weten of een keer langskomen? Stuur dan een berichtje of bel met onze afdeling HRM.
We zien ernaar uit jou te ontmoeten! 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Global-e is een ICT-dienstverlener met eigen Datacenter, gespecialiseerd in het leveren van klantoplossingen op het gebied van Cloud, Infra en Voice. Gestart als regionale partner bedienen we klanten in heel Nederland, voornamelijk binnen het MKB segment. In een markt die sterk aan verandering onderhevig is, staan wij voor continuïteit, persoonlijk contact en oplossingen die het verschil maken. Met ruim 30 jaar ervaring zetten wij in op de toekomst. Zo hebben we onlangs de deuren van ons nieuwe pand en tweede datacenter geopend, een nieuwe fase van innovatie en verdere professionalisering. Onze kernwaarden Integrity, Security en Availability staan daarbij centraal.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Rijen