Vacature Lead Developer E-Commerce Bedrijf - Oud Gastel

Oud Gastel

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ambieer jij een functie als Lead developer binnen een interessante e-commerce omgeving? Heeft Laravel geen geheimen voor jou en ben jij in staat je team te inspireren en begeleiden? Spreekt een jong bedrijf met een groot groeipotentieel je aan? Lees dan snel verder over meer informatie over dit mooie bedrijf in Oud Gastel!

Als lead developer kom je terecht in een hecht team van vijf goede developers die zich bezighouden met het ontwikkelen aan de online website en -shops. Het grootste deel van het programmeerwerk is backend, maar de developers pakken ook frontend op. Jij stuurt dit team aan, begeleidt de meer junior developers en bepaalt ook samen met HR wie het development team verder mag komen versterken.  Recentelijk is de afdeling gestart met het ombouwen van de huidige ontwikkelomgeving naar een PHP Laravel omgeving. Hoewel hier een goed begin mee is gemaakt, zal het nog veel tijd kosten voordat alles goed is herschreven. Dit is dus een interessante fase, aangezien hiermee een flinke professionaliseringslag gemaakt wordt. Als lead kun je jouw steen in de architectuur en infrastructuur bijdragen door met jouw visie het team en de software verder op  weg te helpen. Binnen dit bedrijf wordt alles in eigen huis geregeld, waardoor problemen samen worden opgelost middels korte lijnen en effectieve communicatie. 

Verschillende afdelingen (denk aan marketing, logistiek, financiën) hebben wensen voor nieuwe functionaliteiten. Als lead developer vertaal jij deze wensen tot haalbare doelen en concrete functionaliteiten. Deze zijn jouw input voor het maken van een inzichtelijke planning waarin duidelijk wordt hoeveel tijd nodig is voor het realiseren van functionaliteiten. Met jouw communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat de andere afdelingen begrijpen waar IT zich mee bezighoudt en weten wanneer zij hun gewenste resultaat gerealiseerd kunnen zien worden. Binnen deze platte organisatie zijn de lijnen kort en wordt jouw visie over IT gewaardeerd. Je zult worden beschouwd als een sparringpartner voor het management en doorgroeimogelijkheden tot IT manager behoren tot de mogelijkheden.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van informatica;
 • Minimaal 5 jaar professionele ervaring met PHP, MySQL, Linux, JavaScript en HTML5;
 • Kennis van frameworks zoals Laravel;
 • Je kunt lijnen uitzetten qua architectuur, planning en het aansturen van het team;
 • Je bent communicatief vaardig en vertaalt wensen van andere afdelingen tot concrete functionaliteiten;
 • Met jouw technische achtergrond en visie kun jij collega’s en management enthousiasmeren en activeren; 
 • Jij wilt meedenken en bijdragen aan de groei van een ambitieus en snelgroeiend bedrijf!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een uitstekend salaris; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Doorgroeimogelijkheden tot IT manager
 • Flexibele werktijden (start je werkdag tussen 8:00 en 9:30 uur);
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Werken in een jong en informeel team met korte lijntjes;
 • Een fijne sfeer met goede koffie en ruimte voor ontspanning;
 • De mogelijkheid om PHP-conferenties te bezoeken met je collega’s! 

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze klant uit Oud Gastel is een ambitieus e-commerce bedrijf dat zich richt op het verkopen van geneesmiddelen, supplementen, voer en overige benodigdheden voor (huis)dieren. En hier zijn ze ontzettend goed in! Via verschillende kanalen en webshops worden internationaal 55.000 pakketten per maand verzonden. Hier hebben zij verschillende prijzen mee gewonnen en daarmee staan ze in de top 250 snelgroeiende bedrijven. Hoe ze dit doen? Door onder andere kwaliteit boven kwantiteit te stellen en doordat ze alles zelf in huis hebben op het gebied van kennis, welke veelvuldig met elkaar gedeeld wordt. Daarbij wordt de consument in alle gemakken voorzien; zo kunnen consumenten zelfs voorzien worden van advies door de dierenarts van dit bedrijf. 

Het bedrijf is in 2007 gestart vanuit Nederland maar opereert inmiddels in Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Hierin worden de klanten ieder in de eigen taal voorzien van service. Afgelopen tijd is het bedrijf enorm gegroeid en de ambitie is dan ook deze groei 

voort te zetten. Dit zal zowel in het assortiment te merken zijn als in het aantal medewerkers.  Het bedrijf is gevestigd in een mooi, open en ruim pand, waar ruim 70 medewerkers - van klantenservice tot magazijnwerkers - werkzaam zijn. Het development- en het marketingteam werken op dezelfde afdeling waardoor er een leuke dynamiek is op de werkvloer.  Er wordt hard gewerkt maar er is altijd ruimte voor een humor en ontspanning. De tafelvoetbaltafel, goede koffie, gezamenlijke lunch en leuke uitjes zullen hieraan bijdragen. Daarnaast worden er regelmatig pizza-avondjes georganiseerd en gaan de teams naar diverse conferenties. 

Het bedrijf breidt graag uit met een technisch ervaren software developer die met zijn communicatieve vaardigheden de ambitie heeft om een functie als lead developer te vervullen binnen deze groeiende en professionele organisatie.

lees meer

Contactpersoon Jet Kunst
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Lead Developer in Oud Gastel Bekijk alle soortgelijke vacatures