Vacature Interim professional BIM - Oost West en Middelbeers

Oost West en Middelbeers

Yacht
  • Yacht
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor onze community BIM (Business Information Management), ben ik op zoek naar enthousiaste, leergierige informatie managers, functioneel beheerders, informatie analisten, procesmanagers en BI / data analisten die graag een boost aan hun carrière willen geven!

In de rol van Business Information Manager ben jij verantwoordelijk voor het functioneren en optimaliseren van de informatiestromen bij onze opdrachtgevers. Vanwege de constante verandering in de behoefte van de gebruikers of het management, en rekening houdend met veranderende wet- en regelgeving zijn de informatiestromen, applicaties en systemen constant in beweging. Door jouw communicatieve skills weet jij goed in kaart te brengen wat de wensen en de behoeftes van de gebruikers zijn én kun jij de vertaalslag maken naar IT. Door je interesse tussen mensen, techniek en processen kun jij optimaal schakelen met zowel de business als IT.

Als persoon ben jij zeer communicatief vaardig en flexibel ingesteld. Je floreert in een organisatie die constant in beweging is en kunt je mannetje staan. Je bent geen olifant in een porseleinkast, maar bent ook niet afwachtend ingesteld. Je bent pro actief en vindt het leuk om nieuwe ideeën in te brengen. Je hebt interesse in zowel de techniek als processen en weet deze op elkaar af te stemmen. 

Wij hebben verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Hierbij kun je denken aan de zorg, overheid maar ook commerciële organisaties. De opdrachten die wij uitvoeren, verschillen qua inhoud en stemmen we af op jouw persoonlijke wensen. Zo kun je denken aan (grote) implementatietrajecten, adviestrajecten en optimalisatie projecten.

Naast dat je opdrachten gaat uitvoeren bij onze opdrachtgevers, hechten wij veel waarde aan jou als persoon. We hebben een opleidingsplan ontwikkeld, samen met onze huidige Business Information Managers en opleidingspartner. Tijdens dit opleidingstraject schenken we aandacht aan zowel je hardskills/certificeringen (BiSL, SCRUM) als aan je softskills (communicatieve vaardigheden, omgaan met weerstanden). Echter, deze is altijd aan verandering onderhevig en hiervoor willen we ook graag jouw input! Daarnaast bouwen we samen met onze Business Information Managers aan een actieve community. Hierbij vinden we het belangrijk dat kennisdeling en leren van elkaar centraal staat.

lees meer

Functie-eisen

Je hebt twee of meer jaren ervaring in een rol als informatie manager, informatie analist, functioneel beheerder of een vergelijkbare rol en wilt je graag verder ontwikkelen. Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- of WO opleiding en je hebt interesse hoe mens en techniek samen werken. Onze BIM'ers hebben opleidingen gevolgd zoals: Bedrijfskundige Informatica, Psychologie, Gedragswetenschappen en Business&IT. Het is een grote pré wanneer je IREB en/of BISL gecertificeerd bent.

Bij voorkeur heb je ervaring in projectmatig werken en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Graag verwelkomen we je bij YACHT IT. We gaan samen van start middels een contract voor 2 jaar en bepalen samen, afhankelijk van je kennis en ervaring, het salaris. Je ontvangt 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaarbasis. We dragen bij aan je pensioen en je neemt deel aan de bonus regeling bij YACHT. Naast dit pakket bespreken we of de inzet van een lease auto gewenst is!

We organiseren kennissessies in de regio waar je kunt leren van andere YACHT IT professionals. Uiteraard is er ook tijd voor gezelligheid! En is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en onze consultants staan altijd voor je klaar!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Werken bij YACHT betekent dat je jezelf graag wilt ontwikkelen. Je gaat deelnemen aan het Business Information Management Program. Samen gaan we in gesprek wat je ervaring tot nu toe is en waar je mogelijk naartoe wilt groeien. Het programma focust zich niet alleen op je hard skills en behalen van certificeringen, maar ook op de ontwikkeling van je soft skills. Enerzijds ga je aan de slag met de processen en informatiestromen van Business Information, het halen van ITIL en BiSL certificaten, maar tegelijkertijd werk je aan je communicatieve vaardigheden, manieren voor effectief beÏnvloeden en nog veel meer. 

Daarnaast wordt je gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers, waardoor je in verschillende keukens kunt kijken. Hierdoor kunnen we samen bepalen welke branches en type organisaties bij je passen én ontdekken we welke functies je het beste liggen.

Kijk ook eens op onze community pagina voor meer informatie: https://www.yacht.nl/community/business-information-management/business-information-management-programma

Heb ik je interesse gewekt? Stuur mij je CV en motivatie en dan plan ik graag een koffie momentje met je in om kennis te maken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Oost West en Middelbeers
Vergelijkbare ICT Vacatures in Oost West en Middelbeers Bekijk alle soortgelijke vacatures