Vacature Medior/senior .NET UWP developer gezocht! - Oisterwijk

Oisterwijk

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een medior of senior .NET UWP developer? En heb je een hart voor innovatieve software binnen de horecabranche? Dan is dit development team in Oisterwijk op zoek naar jou!

Als medior of senior .NET UWP ontwikkelaar ben je werkzaam in een vast team dat bestaat uit 10 development collega’s. Je werkt straks aan inhouse ontwikkelde desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Deze applicaties bestaan uit multitouch oplossingen voor de horecabranche die voor klanten worden doorontwikkeld. Je kunt hierbij denken aan mobile applicaties, tablets of bijv. kassaschermen of PDA’s. Je werkt hierbij aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties of aan de doorontwikkeling van bestaande applicaties.

Binnen het team is behoefte aan een collega die communicatief vaardig is en het leuk vindt om zijn of haar kennis te delen met de junioren binnen het team. Ben je van jezelf niet echt een kartrekker? Dat geeft niks, aangezien er in het team ook een senior developer is. Mocht je wel iemand zijn waar de senior mee kan sparren dan is dat mooi meegenomen! Hoe dan ook wordt binnen het team gekeken waar je ambities naar uitgaan. Wil je bijvoorbeeld verder doorgroeien naar senior of teamlead, dan is dat hier mogelijk!

Qua technieken wordt er gewerkt met o.a.: C# .NET, .NET UWP, Visual Studio, SQL Server, Azure, WPF, XAML, MVVM Design Patterns en Jira. Heb je werkervaring met .NET UWP en een paar van bovenstaande technieken, dan horen we ook graag van je!

Vanuit het bedrijf wordt de sfeer binnen de afdeling als grootste USP benoemd. De development afdeling is heel hecht en doordat er nu thuis wordt gewerkt uit deze collegialiteit zich in het privé bellen met elkaar en afspreken om een rondje te wandelen of een drankje te doen bij elkaar. Zo blijft buiten het werk om ook oog en aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staan.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO diploma in de richting van Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt werkervaring met C# en .NET UWP;
 • Je hebt ervaring met Visual Studio en SQL Server;
 • Kennis/ervaring met WPF is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Korting op sportscholen via de zaak;
 • Uitdagend werk binnen een boeiende branche;
 • Een plezierige en vooruitstrevende werkomgeving!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan software voor de horecabranche, variërend van fastfood- en casual restaurants tot gastronomische restaurants en hotel-restaurants. Restaurants die tot hun klanten behoren zijn onder andere de Librije, het sterrenrestaurant van Sergio Herman, Hotel Okura, La Place, Landal GreenParks, Taco Bell en Amsterdam RAI. Voor hen zijn verschillende applicaties ontwikkeld om een allround totaaloplossing te kunnen bieden. Hierbij kun je denken aan o.a. kassasystemen, in - en uitcheck systemen, reserveringssoftware, een keukenmanagementapplicatie, personeelsbeheer en voorraadbeheer software en een corporate databasemanagement systeem.

In de loop der jaren is dus een ontzettend groot klantenportfolio opgebouwd. Het bedrijf is niet alleen actief binnen de Nederlands grenzen, maar ook op internationaal niveau hebben zij een grote vinger in de pap. Om hun producten verder te innoveren is het team op zoek naar een medior of senior .NET UWP developer om het team mee te versterken.

Het bedrijf zet zich, ook in deze tijd, in voor innovatie binnen de horecabranche. Alles wordt uit de kast getrokken om voor hun klanten producten te ontwikkelen die een fantastische restaurantbeleving realiseren. Veel collega’s hebben dan ook een hart voor de horeca en een achtergrond binnen deze branche. Dit alles draagt bij aan het ontwikkelen van producten en nieuwe features die nét dat beetje extra bieden!

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Oisterwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures