Vacature Frontend App Developer - Oisterwijk

Oisterwijk

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Frontend App Developer in hart en nieren en ben jij woonachtig in de regio Tilburg? Heb jij goede vaardigheden in zowel Frontend als App development? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Frontend App Developer ga jij het 5-koppige development team versterken. We zijn op zoek naar een Frontender die ervaren is met app development of die dat zich eigen wil maken. Deze functie kent veel uitdaging, omdat je zelf een app gaat bouwen en daarnaast verantwoordelijk bent voor de complete interface!

De backend van deze applicatie is al geschreven en het gewicht binnen jouw takenpakket ligt aan de Frontend en bij app development. Je maakt hierbij gebruik van technieken als HTML, CSS en JavaScript. Er is nog een andere Frontender aanwezig, waarmee je hierover kunt sparren.

In eerste instantie zul jij je gaan focussen op een Android App en je krijgt hierin veel technische vrijheid. Wil je dit bijvoorbeeld in (Native) Android doen of misschien in React Native of Xamarin? Die keuze ligt bij jou! De iOS app zal later volgen, omdat dit momenteel technisch en juridisch gezien nog niet mogelijk is via Apple.

Er is op de werkvloer voldoende ruimte om te leren en je wordt daarnaast goed begeleid. Verder zal jouw code moeten praten tegen de backend die geschreven is in Delphi. Kennis hiervan is een grote pre maar zeker geen must. Aan jou de taak om de applicatie gebruiksvriendelijk en stijlvol over te laten komen!

De sfeer op de werkvloer zelf is ontzettend laagdrempelig en informeel. De directeur is nog steeds actief op de werkvloer en met hem kun je altijd inhoudelijke zaken bespreken. Wel is dit een hele technische omgeving. Veel collega’s hebben van hun hobby hun werk gemaakt en vinden het leuk om zich in dergelijke vraagstukken te verdiepen. Uiteraard is er ook meer dan voldoende ruimte voor ontspanning en is er altijd ruimte voor humor op de werkvloer.

Houd jij van vrijheid in je werk en klinkt dit als jouw volgende baan? Dan komen we hierover graag met jou in contact!

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde hbo/wo studie in de richting van Informatica;
 • 0 Tot 4 jaar werkervaring als Frontend developer / App Developer;
 • Goede kennis van JavaScript, HTML en CSS;
 • Kennis van mobile development is een grote pre (iOS of Android);
 • Kennis van Delphi, SQL of C# is een grote pre;
 • Een mooi portfolio van designs of apps waaraan jij hebt bijgedragen;
 • Goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je vindt het leuk om in een technische omgeving te werken en haalt daar veel energie uit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een mooi salaris dat afhankelijk is van je kennis en ervaring;
 • Een 38-urige werkweek;
 • 28 vakantie dagen plus daarbij nog een hoop ATV dagen (12 ongeveer);
 • Reiskosten en pensioensregeling;
 • Parttime werken kan en ook over thuiswerken wordt niet moeilijk gedaan;
 • Leuke collega’s met een passie voor het vak;
 • Je start met een half jaar contract met uitzicht op vast.

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is gevestigd in een dorpje vlakbij Tilburg. Ze zijn oorspronkelijk gestart met een verhuurpakket waarin ze een ID controle component hadden gebouwd. Dit onderdeel van de applicatie maakte het mogelijk om ID kaarten, paspoorten, rijbewijzen en andere documenten uit te lezen en de gegevens te controleren in andere databanken. Dit om identiteitsfraude te voorkomen en een goede achtergrond check te kunnen doen. Dit bleek een schot in de roos te zijn waardoor ze, wegens diverse redenen, hebben besloten om dit specifieke onderdeel verder uit te bouwen. Dit is de basis geweest voor het bedrijf dat er nu staat.

Het interessante aan deze applicatie is de toepasbaarheid. Zowel grote corporaties als kleinere bedrijven kunnen deze applicatie heel eenvoudig implementeren in hun softwarepakket. Zo wordt hun software gebruikt bij bijvoorbeeld de ESA, KIA maar ook voor het paleis van de Koning & Koningin. Samen met een team van ongeveer 17 man werken ze met veel passie aan de doorontwikkeling van dit software pakket.

Door het succes en de toenemende vraag naar hun software zijn we ter uitbreiding van het development team op zoek naar een Frontend App Developer. Ben jij daarom woonachtig in de omgeving van Tilburg en klinkt dit als een interessante rol voor jou? Dan vernemen wij graag van je!

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Oisterwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures