Vacature Junior Java Fullstack - Oisterwijk

Oisterwijk

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De logistieke sector is, net als de rest van de wereld, aan het digitaliseren!

Wij zijn een software ontwikkelingsbedrijf gevestigd in Tilburg dat gespecialiseerd is in de logistieke sector. Sinds 2011 zorgen zij ervoor dat pakketjes niet of minder vaak aan de deur worden bezorgd. Hierdoor wordt er minder CO2 uitgestoten en zijn er minder auto’s op de weg. Wij ontwikkelen pakketafhaalstations in samenwerking met PostNL, Ariba en diverse andere klanten.

Dit betekent dat je werkt voor een kleine club met een enorme invloed die zich richt op grote bedrijven. Omdat de wereld zo snel verandert, zijn we op zoek naar uitbreiding. We werken aan software en elektronica vanuit ons nieuwe en geavanceerde kantoorgebouw. Wij zijn nu een groep van niet meer dan tien personen. Wij zijn flexibel en gemakkelijk om mee samen te werken.

De bijdrage van de persoon aan ons team is wat we zoeken. Dus, ook al voldoe je niet aan de eisen van de vacature, solliciteer toch.


Functie

Heb je ervaring met Java en PHP?

We proberen ons huidige personeelsbestand uit te breiden omdat we merken dat we handen tekort komen. We zijn vooral op zoek naar iemand die een fantastische aanvulling is op het team. Iemand die ons standpunt deelt. Ons team bestaat uit echte techneuten die gepassioneerd zijn over wat ze doen. We zijn erg blij met het programma dat we hebben gemaakt.

Je moet de intrinsieke waarde hebben om als mens de wereld een betere plek te maken. Verder is je bestaande vaardigheden veel minder cruciaal dan je motivatie. Alles ligt binnen je bereik. We gebruiken Java en PHP op de backend. De focus ligt echter aanzienlijk meer op Java. Onze software is volledig cloud-gebaseerd, en we gebruiken AWS om dit te doen. Kunt u niet met PHP werken? Dan is dit geen probleem.

We geven je ook veel speelruimte in je werk. Programmeer je graag ‘s avonds of over twee dagen vanuit huis? Dan vinden we samen een oplossing.
Eisen

Geef in je cv de volgende informatie:

 • HBO denk- en werkvermogen
 • Java-kennis is vereist.
 • De wil om te leren
Aanbod

Wij hebben je het volgende te bieden:

 • Een salaris variërend van €2800 tot €4500 met 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld 
 • Iphone en Macbook van het bedrijf
 • Huur van een auto naar keuze met veel flexibiliteit.
 • Thuiswerken is een optie.
 • Flexibiliteit in overvloed
 • Collega's met veel ervaring om je heen

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rick Rijkers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Oisterwijk