Vacature Lead Front End Developer - Oisterwijk

Oisterwijk

Jarpis
  • Jarpis
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Een frisse wind in de Software Branche! Jarpis ontwikkelt en maakt software op maat en heeft ondertussen indrukwekkende projecten op zijn naam staan. Zo ontwierp het team onder andere een innovatieve scrapingtool voor verschillende bedrijven en het populaire facility managent platform (IoT) Docc Control. Het team werkt vanuit een inspirerend pand direct naast het station van Oisterwijk (nog geen 5 minuten treinen vanaf Tilburg centraal). Voor de verdere uitbreiding van de organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Front End Developer met leidinggevende skills. 

De lead developer die we zoeken heeft een sterke focus op front end development en uitgebreide kennis van- en ervaring met Javascript Frameworks. Als meewerkend voorman neem je de leiding wat betreft de front end werkzaamheden op de verschillende projecten. Je gaat actief aan de slag met het begeleiden van de planning van projecten en ondersteunt het Front End team. De lijntjes binnen de organisatie zijn kort, je bent continue met het management én de rest van het team aan het sparren om software verder te ontwikkelen. Hiervoor maken jullie gebruik van de nieuwste technieken. Jarpis is sociaal, kritisch en transparant; dit helpt hen de beste software op maat te kunnen bieden!
 

lees meer

Functie-eisen Herken jij jezelf in de eigenschappen? En ken je alle ins en outs van het vak? Dan zou dit zomaar een stap voor jou kunnen zijn! De ervaren developer die we zoeken heeft voldoende kennis en ervaring om developers te begeleiden. Uiteraard bezit je hier ook de eigenschappen voor. Je bent proactief, sociaal en ondernemend. Op natuurlijke wijze weet je de leiding te nemen en trek je verantwoordelijkheden naar je toe. Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en kan je goed de helikopterview bewaken. Daarnaast heb jij:
  • Een HBO of WO studie afgerond
  • Uitgebreide kennis van Javascript
  • Kennis van UX / UI is een pré
  • Ervaring met Angular en/of React is een pré
  • Je bent nieuwsgierig én kritisch!
AanbodAls Front End Developer bij Jarpis in Oisterwijk krijg jij direct veel verantwoordelijkheden. Jij bent een belangrijke pion bij de verdere groei van deze innovatieve organisatie! Je werkt vanuit het nieuwe, hippe kantoor direct naast het station van Oisterwijk. Ondanks dat er hard gewerkt wordt, hangt er een relaxte sfeer en worden flexibele werktijden gehanteerd.  Uiteraard ontvang je een goed salaris en gepaste secundaire voorwaarden. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer!  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via telefoonnummer 013-303 4117.
Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.
Hupp ondersteunt Jarpis bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.  

lees meer

Bedrijfsomschrijving Vanuit Oisterwijk ontwikkelt Jarpis software solutions, maatwerk software waaronder mobiele apps en web applicaties. Kenmerkend aan de organisatie is de goede samenwerking met hun partners. De developers van Jarpis vinden het belangrijk kritisch te werk te gaan. Dit doen ze door te luisteren naar de klant, zoveel mogelijk informatie te verzamelen en dit om te zetten in gebruiksvriendelijke en betrouwbare software. Jarpis gaat voor een langere termijn samenwerking en wordt het liefst al bij het eerste idee ingeschakeld. Op die manier kunnen zij alles uit de samenwerking halen! 

Nieuwsgierig naar de klanten projecten van Jarpis? Bekijk deze hier!
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Oisterwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures