Vacature Systeembeheerder - Senior - Helmond

Helmond

Jelling IT Professionals BV
 • Jelling IT Professionals BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Systeembeheerder - Functie omschrijving

Voor de functie van Senior Systeembeheerder zoeken we het profiel met minimaal 5 jaar werkervaring. Je bent specialist in Office365 en Azure. Deze veelzijdige rol vraagt veel complexiteit en uitdaging. Het is daarom belangrijk dat je zelfstandig kan werken, verantwoordlijkheid durft te nemen en oplossinggericht werkt.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van IT omgeving. Je zorgt voor het goed uitvoeren van migraties en implementaties van a - z. Daarnaast werk je nauw samen met de business. Je zorgt voor een goede communicatie tussen beide afdelingen. Met jouw kennis en kunde draag je bij aan de bedrijfsdoelstellingen.


Systeembeheerder - Bedrijfsprofiel

Dit familiebedrijf houdt zich bezig met technische installaties. Zo hebben ze ruim 1000 medewerkers aan de slag op meer dan 10 locaties in Nederland.


Systeembeheerder - Salarisindicatie
Voor deze functie word je goed beloond. Zo kun een zeer goed salaris verwachten tussen de €4000,- - €5000,- obv 40 uur. Daarnaast krijg je een mooie werkplek, binnen een inspirerend familiebedrijf. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling

Systeembeheerder - Functie eisen

Voor de functie van systeembeheerder bij dit IT bedrijf vragen we minimaal:

 • HBO denk- en werkniveau
 • Ongeveer 5 jaar werkervaring
 • Microsoft certificeringen
 • Goede kennis van Microsoft omgevingen, exchange, terminal server, SQL en Office omgevingen
 • Zelfstandigheid
 • Houdt van aanpakken en is oplossingsgericht
 • communicatief vaardig en weet de klanten goed te informeren

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor Systeembeheerders.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-systeembeheer-netwerkbeheer.html

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Helmond