Vacature Systeembeheerder | Microsoft - Helmond

Helmond

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In deze functie ga je samen met je collega's aan de slag om de klanten van deze organisatie te voorzien van perfect functionerende systemen, waarbij jullie ze helpen op alle ICT vlakken waar zij problemen ondervinden of innovaties kunnen gebruiken. Zo houden jullie je bezig met onder andere het installeren van netwerkomgevingen, servers en werkstations. Jullie werken op projecten voor de klanten en regelmatig ook bij de klanten waar je storingen opvangt, gebruikers ondersteunt, systemen optimaliseert en advies uitbrengt aan de klanten. Je zult dus ook af en toe bij de klant op locatie werken, waardoor het van belang is dat je communicatief sterk bent, waarin je in begrijpbare taal kunt uitleggen hoe de systemen werken en waarom je bepaalde handelingen adviseert en uitvoert. Je dagen zijn dus ontzettend divers gezien je met veel verschillende vraagstukken te maken krijgt, en zowel technisch de diepte in gaat als dat je gebruikers uitleg geeft en ondersteunt. 

lees meer

Functie-eisen

Ze worden hier heel gelukkig van onderstaand profiel:
- je hebt minimaal een mbo4-diploma in relevante richting;
- je hebt uitstekende kennis van Microsoft, en hebt bij voorkeur diverse certificaten op zak;
- je hebt kennis van programmeertalen en scripting;
- je hebt goede kennis van IP-netwerken en ethernet;
- je bent in het bezit van rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je wordt uiteraard ook goed beloond voor je werkzaamheden, zo ontvang je een goed salaris en een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket dat je naar je eigen wensen kunt inrichten. Daarnaast krijg je al snel een vast contract bij goed functioneren, veel opleidingsmogelijkheden geboden en een persoonlijk budget voor de aanschaf van werkmiddelen (laptop, telefoon). Tot slot worden er ook regelmatig leuke teamuitjes georganiseerd!

Solliciteer door je cv naar [email protected] te sturen of bel 06 3816 9945.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je komt hier te werken bij een ICT dienstverlener waarbij je voornamelijk op het hoofdkantoor werkt, maar ook af en toe bij de klant op locatie zult werken. Je komt in een vast team te werken, waarin er regelmatig kennisgedeeld wordt en leuke (en uiteraard vrijblijvende) activiteiten worden georganiseerd. Deze organisatie biedt diensten op diverse vlakken, te denken aan cloud, netwerken en systeembeheer. Het team van systeembeheerders is op dit moment op zoek naar versterking, gezien de aanvragen hier nog altijd toenemen. Ben jij op zoek naar een diverse functie in een leuk team? Lees dan snel verder en solliciteer!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Helmond Bekijk alle soortgelijke vacatures