Vacature Medewerker IT-Support - Eindhoven

Eindhoven

Camelot Vastgoedbeheer en Beveiliging B.V.
 • Camelot Vastgoedbeheer en Beveiliging B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving MEDEWERKER IT-SUPPORT
Eindhoven, 36/40 uur

Camelot Europe is op zoek naar een gedreven collega voor de functie van medewerker IT-support die gaat werken vanuit ons kantoor in Eindhoven. Iemand die zijn hand niet omdraait voor de uitdagingen die dagelijks op zijn of haar pad komen. Mede dankzij jou kunnen honderden collega's door heel Europa via onze goed functioneerde ICT-mogelijkheden op een uitstekende wijze hun werk doen! Interesse? Lees dan onderstaande vacature!
Hoe kan jouw dag als medewerker IT-support er uit zien?
Jij bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het registreren en oplossen van vragen en storingen van onze gebruikers. De diverse vragen beantwoord jij en je draagt de best mogelijke oplossingen aan. Dit doe je zowel telefonisch als via ons ticket-systeem. Deze ochtend ben je voornamelijk bezig met het onderhoud van de ICT binnen onze kantoren en Microsoft Azure. Een Engelstalige collega van ons kantoor in Dublin (we zitten namelijk niet alleen in Nederland) belt met een vraag over thuis inloggen om online te kunnen werken. Naast deze normale werkzaamheden komen er vandaag 40 nieuwe Surface Pro laptops binnen voor je collega's. Jij begint alvast met het configureren van deze apparaten en je laat aan je collega's weten dat deze klaarliggen voor gebruik. Uiteraard voorzie je hen ook van een duidelijke uitleg, zodat zij hier meteen mee aan de slag kunnen.
Direct na je pauze melden zich 2 collega's: de één heeft problemen met zijn telefoon, de ander heeft moeite met het printen van documenten via de nieuwe afdelingsprinter. Ook hen help je op weg. Daarna controleer je of er nog voldoende producten op voorraad liggen. Ook ga je verder met je project m.b.t. de aanvraag van nieuwe hardware en begint er volgende week een nieuwe collega die in enkele systemen ingevoerd dient te worden om zo toegang te krijgen. Tenslotte ga jij aan de slag voor morgen i.v.m. het voorbereiden van nieuwe werkplekken die m.b.v. collega's van afdeling Facility op de vestiging in Utrecht opgezet zullen worden. Geen dag zal hetzelfde zijn!

Over Camelot
Bij Camelot Europe maak je deel uit van een snelgroeiend bedrijf dat zich inzet voor een vitale, leefbare en inclusieve samenleving. Dat doen we door:
 • vastgoedontwikkeling voor onze eigen portefeuille (divisie B-right Urban Living - www.b-righturbanliving.com); èn
 • veilige, schone woon-, werk- en opslagruimtes te bieden aan meer dan 12.000 gebruikers (www.spots4you.com); èn
 • de beveiliging van leegstaand vastgoed en parkeer-, bouw- en bedrijfsterreinen (divisie WatchTower Security Solutions - wt-security.com).
We zijn een betekenisvolle speler op de vastgoedmarkt en daar zijn we trots op. Gestart in 1993 en inmiddels actief in 9 Europese landen. En we zijn nog lang niet uitgegroeid! Word jij onze collega, dan maak jij het verschil voor onze klanten. Elke dag opnieuw. Je krijgt de ruimte om te doen waar je goed in bent. En samen met je collega's verbeteren we zo continue onze dienstverlening. Dat is dubbele winst: voor onze klant èn voor jou, voor nu en in de toekomst. En daarmee ook winst voor Camelot Europe!

We groeien verder, groei je mee? Voor meer informatie, klik hier en hier.

 
Hoe nu verder…
Je sollicitatie, met motivatie en CV, zien we graag tegemoet via de onderstaande button! Het opvragen van een referentie en/of het maken van een assessment kunnen onderdeel uitmaken van ons sollicitatieproces.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee?
 • Een afgeronde MBO Niveau 4 opleiding en in ieder geval 2 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van ITIL en van Microsoftproducten (waaronder Active Directory, Office365 en Azure);
 • Je bent in het bezit van een goed oplossend vermogen om te functioneren binnen ons immer veranderend bedrijf en werkwijzen;
 • Je Nederlandse en Engelse taalvaardigheid (mondeling en schriftelijk) is uitstekend;
 • Communicatie, klantvriendelijkheid en professioneel handelen zijn een belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden;
 • Ondanks de diversiteit aan taken ben je in staat snel te schakelen;
 • Je hebt accuraat en gestructureerd werken hoog in het vaandel staan;
 • Je bent in staat zelfstandig je taken uit te voeren, maar functioneert uiteraard ook goed in teamverband.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.550 - € 3.600 p/m
Overige info Wat mag je van ons verwachten?
 • Salaris gebaseerd op loopbaan en ervaring (tussen €.2.550,- en €.3.600,- bruto per maand o.b.v. fulltime);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen (op basis van fulltime), fietsplan, etc.;
 • Aantrekkelijke bonusregeling op basis van (afdelings)prestaties;
 • Consignatiedienst-vergoeding (storingsdienst);
 • Deelname aan trainingen en (web)seminars, zodat je kunt groeien in de functie en op de hoogte  blijft van alle nieuwe trends en ontwikkelingen;
 • De juiste tools: Surface Pro laptop en mobiele telefoon;
 • Korte lijnen, informele (maar ook commerciële) werksfeer;
 • Internationale en dynamische werkomgeving waarin ondernemerschap en eigen initiatief zeer gewaardeerd worden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving We dragen actief bij aan een eerlijk gebruik van ruimte voor een vitale en leefbare samenleving.

Samen met andere partijen ontwikkelen en beheren we prettige, veilige en passende woon- en werkruimtes voor tienduizenden klanten in Europa.

Wat ons uniek maakt, is dat in ons bedrijf alle vastgoeddisciplines zijn verenigd. We zijn toonaangevend in leegstandbeheer, vastgoedbeheer, ontwikkeling én beveiliging. We gaan voor onze klanten en relaties, we denken in oplossingen… en we werken slim samen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Medewerker in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures