Vacature IT Specialist, Fulltime, Eindhoven

Eindhoven

CleverIT
 • CleverIT Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Was jij al bezig met computers toen je 8 was? Dan zoeken wij jou!
 
Ben jij al van jongs af aan bezig met ICT en/of programmeren? Vragen mensen in jouw omgeving continu of jij hen helpt met hun ICT-problemen? En ben jij klaar voor een eerste of tweede professionele stap binnen de ICT-wereld? Dan zoeken wij jou! Bij ons kun jij je in sneltreinvaart ontwikkelen tot een zeer maar dan ook zéér goede IT-specialist, waarbij je direct wordt ondergedompeld in het echt werk én kunt leren van de doorgewinterde IT-pro's binnen de club.

Als IT-specialist zorg je samen met ons team voor Windows werkplekken in de Cloud met als doel dat onze klanten altijd en overal veilig kunnen werken zonder problemen. Wanneer je bij ons komt werken, word je ingewerkt in alle facetten van ons bedrijf. Wij verwachten namelijk dat je volledig gaat meedraaien in ons team. Dit betekent dat je continu aan de slag bent met ICT-vraagstukken van onze klanten, de infrastructuur beheert en onderhoudt, ontwikkelingen implementeert en onze klanten adviseert. We houden bovendien van innoveren en hebben een grote hekel aan terugkomend werk. Voel je daarom vrij om jouw ideeën te laten horen om dingen nog slimmer te maken of verder te automatiseren. Juist door structureel te automatiseren blijft alleen uitdagend werk over. Ook voor jou! 

Wat bieden we jou? 
 • Een boost aan jouw ICT skills (Eindelijk samenwerken met mensen waar jij wat van kan leren in plaats van dat jij altijd alle kennis hebt. Je leert supersnel van onze zeer goede ICT-ers en programmeurs die vroeger niets anders deden dan programmeren, netwerken en computers fixen. Als jij ook zo'n type bent, join the club!);
 • Heel veel gezelligheid op kantoor en daarbuiten met ons informele en familiaire team. Denk aan gezamenlijke lunches, borrels et cetera;
 • Veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid;
 • Uiteraard een leuk salaris;
 • Zeer flexibel met vakantiedagen, stem het af met het team en neem een dagje extra;
 • Als je dat leuk vindt helpen we je met het opbouwen van een super clever pensioen door vastgoedinvesteringen, met een aantal collega's zijn we hier flink actief in.

lees meer

Functie-eisen Bij CleverIT hebben we allemaal een onuitputtelijke drive voor ICT en automatisering, houden we van een flinke dosis gezelligheid, maar tegelijkertijd van hard werken. Dat zien we ook graag bij onze toekomstige collega! Daarnaast vragen wij:
 • Alles op ICT gebied leer jij super snel, aan een half woord heb jij al genoeg om iets je eigen te maken;
 • Eenvoudig VWO (of HAVO) doorlopen, een ICT gerelateerde opleiding op HBO of WO niveau is een pré;
 • Kennis van Windows Server, Linux, virtualisatie en netwerk configuratie et cetera is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands sprekend) én social skills;
 • Proactief, integer, initiatiefrijk, service- en klantgericht;
 • Zelfstandig, maar ook een teamplayer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m

We helpen je (als je het leuk vindt) met het opbouwen van een super clever pensioen door vastgoedinvesteringen, met een aantal collega's zijn we hier flink actief in.
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Deels thuiswerken mogelijk in overleg
Bedrijfsomschrijving CleverIT verzorgt virtuele werkplekken in haar eigen datacentrum infrastructuur en zorgt ervoor dat klanten altijd, overal, veilig en stabiel kunnen werken. Door te werken met een team van echt slimme IT'ers die al sinds jonge leeftijd bezig zijn met computers en makkelijk hun opleiding hebben doorlopen, hebben we de slagkracht om dingen veel slimmer aan te pakken dan de rest van de markt. Door extreem veel automatisering en zelf ontwikkelde software werken de IT-diensten van CleverIT opmerkelijk goed. CleverIT groeit hierdoor inmiddels al 5 jaar achter elkaar met meer dan 25%.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ook ICT van jongs af aan als nr. 1 hobby hebben! Ben jij de vraagbaak van je collega ICT’ers? Dan is CleverIT een team van alleen mensen zoals jij. Bekijk onze vacature(s)!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud System Administrator in Eindhoven