Vacature Junior Software Developer - Eindhoven

Eindhoven

SynTouch BV
 • SynTouch BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij klaar om jezelf voortdurend te ontwikkelen en uit te dagen op het gebied van applicatie – en data-integratie?
SynTouch heeft als doel om haar opdrachtgevers te helpen met hun digitale transformatie. Wat we hiervoor nodig hebben zijn leergierige en gemotiveerde teamplayers die initiatief tonen en nooit opgeven!

Heb jij jouw HBO- of WO opleiding informatiekunde afgerond en tijdens je studie of in je eerste baan al gemerkt dat programmeren jouw passie is? Dan willen we graag eens met je sparren over jouw carrière.

Gedurende de eerste 3 maanden willen we je laten ervaren welke mogelijkheden op het gebied van software integratie en Data Management het beste bij je passen. Wij werken zowel met open source oplossingen als met de meest innovatieve (cloud) platformen. API, Cloud, Microservices, Business Process Management, Event Driven Architecture en Data Management (DAMA DMBoK) zullen voor jou geen onbekenden zijn na deze periode. Ons doel is om je te laten ervaren wat de richting en rol is die het beste bij jou past. Jij zit namelijk achter het stuur van jouw carrière binnen SynTouch en wij gaan je daarbij helpen!

SynTouch biedt je een omgeving met senior specialisten waarvan je enorm veel kan leren, die je uitdagen en waarmee je kunt sparren. Dit gecombineerd met “on the job” trainingen en het behalen van de benodigde certificeringen. We gaan je leren hoe je slimme integratie oplossingen met behulp van innovatieve technieken kunt bedenken en bouwen. Vanuit deze basis kun je jezelf gaan ontwikkelen in allerlei richtingen en oplossingen. Senior Developer, Architect, Analist, Techlead of misschien wel een leidinggevende / commerciële rol! Jij bepaalt de richting en de te volgen route.

Locatie: Eindhoven

lees meer

Functie-eisen
 • Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO- of WO opleiding Informatiekunde
 • Programmeerervaring in Java, ook als je alleen tijdens je studie veel hebt gewerkt met Java komen we ook graag met je in contact
 • Kennis van software ontwikkelingsprocessen en technieken (zoals bijv. Agile of CI/CD
 • Ervaring met software integratie is een pré. Interesse om jezelf hierin te specialiseren is al een mooie basis
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Bovenal ben je een leergierige, proactieve, gemotiveerde teamplayer met een gezonde dosis ambitie én humor die verder wil

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info
 • Jij zit achter het stuur van jouw carrière binnen SynTouch, wij gaan je daarbij helpen. Wij geven je een duidelijk beeld van de “diverse specialisatie mogelijkheden” die we hebben op het gebied van applicatie – en data-integratie. Ook nemen we je mee in de wereld van API's, cloud, microservices, Business Process management, Event Driven Architecture en Data Management (DAMA DM-BOK). Het bieden van maatwerk in jouw ontwikkeling daar geloven wij in!
 • Natuurlijk bieden wij scala aan interne(SynTouch Academy) en externe trainingen (bijv. Mulesoft, Tibco, Java, Azure), kennissessies en (inter)nationale bijeenkomsten (als je weer mag reizen ivm COVID-19
 • Training “on the job” in een bestaand én ervaren SynTouch team
 • Zeer ruim persoonlijk opleidingsbudget
 • Open, platte, informele en dynamische organisatie
 • Werken met de meest innovatieve technologieën én uitdagende opdrachten. De komende tijd zijn we ook weer druk met een aantal greenfield opdrachten
 • Bovengemiddelde én flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Social events (SynSki, motorrijden, hardlopen, wielrennen), SynBier brouwen en andere gave uitdagende uitjes
 • Geweldig nieuw kantoorpand in monumentale kantoorvilla voorzien van een bierbrouwinstallatie, bar én het bruisende stadsleven op loopafstand
 • Fantastische, bevlogen en gepassioneerde collega's die elkaar graag helpen om zo samen voorop te blijven lopen in ons vakgebied
 • Vrije keuze van leaseauto, laptop en telefoon

lees meer

Bedrijfsomschrijving Work hard, Play hard!

OVER SYNTOUCH
SynTouch is als expert binnen de ICT, al ruim 10 jaar actief in allerlei sectoren. We spelen in op innovatieve ontwikkelingen zoals Internet of Things, Cloud, Data Management, Predictive Analytics en uiteraard ook Blockchain. Daarnaast zijn we al jaren druk met software development, software integratie en business proces management. SynTouch kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van de beste specialisten met up-to-date kennis.

Wij verbinden businessprocessen met slimme IT-oplossingen, gebaseerd op gevestigde platformen en methodieken zoals MuleSoft, TIBCO, Java, Spring, Oracle, webMethods, WSO2, Camel, Camunda, MarkLogic en Pega.

Vandaag de dag doen wij dit met bijna 100 medewerkers die actief zijn binnen o.a. de financiële dienstverlening, industrie, overheid, energiebranche en in de logistieke sector. Zij werken in diverse rollen zoals architect, business consultant, ontwerper en ontwikkelaar, maar ook als integratieconsultant en beheerder.

Young Professionals
Bij SynTouch krijg je de vrijheid om je volop te ontwikkelen. Wij zijn een ambitieus en hecht team, waarbij ruimte is voor een gezonde dosis humor. We houden kennismeetings, Bits & Bites, gaan een keer per jaar skiën en we brouwen ons eigen SynBier! Word jij ook deel van onze club?
Voor meer informatie zie onze website https://www.werkenbijsyntouch.nl/

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Integratie Consultant in Eindhoven