Vacature Junior Software Engineer - Eindhoven

Eindhoven

SynTouch BV
 • SynTouch BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Zit jij in de eindfase van je studie ICT, maar kun jij nu al niet wachten om aan de slag te gaan?
Ben jij altijd bezig met investeren in jezelf en wil jij met jouw kennis onderscheidend zijn? Dan is ons werkstudent traject iets voor jou!

Wat ga je precies doen?
Met ons werkstudent traject ga jij je In 2 tot 3 maanden tijd klaarstomen om aan de slag te gaan in een markt van specialisten. Jij krijgt van ons een gedegen opleiding waarvoor jij een certificaat gaat behalen.
Hieraan besteedt jij wekelijks 4 uur van je tijd. Geen geploeter tijdens het vakkenvullen meer, maar meer waard worden en er nog voor betaald krijgen ook!

Wat krijg je daarvoor terug?
Naast dat wij de opleiding voor je betalen, betalen wij jou ook een deel voor de uren die je aan de studie besteedt, sam-sam dat is de afspraak.
Na je opleiding krijg je meteen de kans om als specialist aan de slag te gaan binnen bedrijven die tot de Nederlandse top behoren.
Binnen ICT ben je nooit klaar met leren, dus ook bij ons niet! Na het behalen van je certificaat blijft de mogelijkheid om in jezelf te investeren bestaan.
We hebben voor iedere werknemer jaarlijks een ruim opleidingsbudget en hierdoor krijg je de mogelijkheid om je meerdere platformen eigen te gaan maken. Ook bieden wij de nodige soft skills trainingen, zodat je ook op dat gebied jezelf ontwikkelt!
Binnen SynTouch hoef je gelukkig niet alleen maar te studeren . Zo brouwen we ons eigen bier (Synbier.nl), hebben we mega gezellige bedrijfsuitjes, sportactiviteiten en wonen we geregeld internationale conferenties bij. (Zodra het weer kan!)
Ook hebben we een heuse SynTouch motorclub. Die is gewoon volledig legaal en zuivere koffie overigens! Over koffie gesproken, we nemen graag de tijd om je meer over de mogelijkheden van dit traject te vertellen!

Wat vragen wij van jou?
Op dit moment zit jij in de afrondende fase van je ICT opleiding. Je beheerst Java goed en je vindt het ook leuk om hiermee te werken.

Locatie: Eindhoven

lees meer

Functie-eisen
 • Je zit in de afrondende fase van jouw ICT opleiding
 • Je beheerst Java goed en vindt het leuk om hiermee te werken
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info
 • Jij zit achter het stuur van jouw carrière binnen SynTouch, wij gaan je daarbij helpen. Wij bieden maatwerk in het ontwikkelen van jouw hard- en soft skills door de juiste opleiding en begeleiding. Daar geloven wij in!
 • Natuurlijk bieden wij scala aan interne (SynTouch Academy) en externe trainingen, kennissessies en (inter)nationale bijeenkomsten
 • Zeer ruim persoonlijk opleidingsbudget
 • Open, informele en dynamische organisatie
 • Werken met de meest innovatieve technologieën én uitdagende opdrachten
 • Bovengemiddelde en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Socialevents (SynSki, Motorrijden, hardlopen, wielrennen), SynBier brouwen en andere gave uitjes
 • Geweldig nieuw kantoorpand in monumentale kantoorvilla voorzien van bierbrouwinstallatie, bar én het bruisende stadsleven op loopafstand

lees meer

Bedrijfsomschrijving Work hard, Play hard!

OVER SYNTOUCH
SynTouch is als expert binnen de ICT, al ruim 10 jaar actief in allerlei sectoren. We spelen in op innovatieve ontwikkelingen zoals Internet of Things, Cloud, Data Management, Predictive Analytics en uiteraard ook Blockchain. Daarnaast zijn we al jaren druk met software development, software integratie en business proces management. SynTouch kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van de beste specialisten met up-to-date kennis.

Wij verbinden businessprocessen met slimme IT-oplossingen, gebaseerd op gevestigde platformen en methodieken zoals MuleSoft, TIBCO, Java, Spring, Oracle, webMethods, WSO2, Camel, Camunda, MarkLogic en Pega.

Vandaag de dag doen wij dit met bijna 100 medewerkers die actief zijn binnen o.a. de financiële dienstverlening, industrie, overheid, energiebranche en in de logistieke sector. Zij werken in diverse rollen zoals architect, business consultant, ontwerper en ontwikkelaar, maar ook als integratieconsultant en beheerder.

Young Professionals
Bij SynTouch krijg je de vrijheid om je volop te ontwikkelen. Wij zijn een ambitieus en hecht team, waarbij ruimte is voor een gezonde dosis humor. We houden kennismeetings, Bits & Bites, gaan een keer per jaar skiën en we brouwen ons eigen SynBier! Word jij ook deel van onze club?
Voor meer informatie zie onze website https://www.werkenbijsyntouch.nl/

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Eindhoven