Vacature Eindhoven – Allround BI specialist

Eindhoven

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bedrijf

Voor deze marktleider op het gebied van zorgapparatuur ben ik op zoek naar een allround BI specialist. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de ouderen onder ons op een veilige manier nog zelfstandig thuis kunnen wonen. Dit doen zij door nieuwe fysieke apparaten te ontwikkelen maar ook nieuwe software te ontwikkelen. Kortom een zeer innovatief bedrijf waar je veel kan leren.

Naast het ontwikkelen van de apparatuur maken zij gebruik van een cloud gebaseerd platform. Dit zorgplatform zorgt ervoor dat zowel cliënten als mantelzorgers en de professionele zorg met elkaar verbonden worden. Dit grote platform hebben zij zelf ontwikkeld en de data die hieruit voort komt is zeer belangrijk voor de organisatie. Dit is dan ook direct de rede waarom zij op zoek zijn naar een nieuwe collega!

Functie

Binnen dit bedrijf ga jij er voor zorgen dat er meer gedaan kan worden aan de hand van de data vanuit het cloud platform en de eindgebruikers. Je bent verantwoordelijk voor het volledige traject. Jij zal de data gaan analyseren en rapporteren tevens werk je veel met tools zoals Power BI/R/Python. Uiteraard is dit bedrijf bereidt jou hier een echte specialist in te maken, trainingen en opleidingsmogelijkheden zijn hier geen vreemde secundaire voorwaarden. Door jouw rapportages en analyses zorg jij voor een verbetering in verschillende belangrijke bedrijfsprocessen.  Zij willen vooruit, jij ook?

Eisen

  • HBO denkniveau
  • Ervaring met Power BI
  • Communicatief en analytisch sterk
  • Ervaring met C#/R/Python is een pre

Aanbod

  • Salaris €2.500 – €3.500 ,-
  • 25 vakantiedagen + vakantiegeld
  • Volledige reiskosten vergoeding
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Interessante pensioenregeling

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Ik ben te bereiken via of op 088 321 8 123/06-14234165.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!