Vacature Full-stack developer (.NET) | Marktleider | International - Eindhoven

Eindhoven

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie, die internationaal actief is, heeft meerdere vestigingen verspreid door Nederland. Voor de vestiging nabij Eindhoven zijn ze nu hard op zoek naar een ervaren .NET developer! Deze gave organisatie heeft een expertise in het aanbieden van ERP oplossingen, Digital Solutions, maar ook de implementatie van de software zelf. Ze bouwen applicaties, websites en koppelingen. Dit doen ze voor de commerciële vastgoed, maar ook voor de sociale vastgoed. Jouw nieuwe werkgever werkt door heel Europa en heeft meer dan 30 locaties. Ze hebben alles zelf in huis. Van software ontwikkelaars tot implementatie specialisten tot aan sales. Vanuit de verschillende locaties worden ook verschillende software pakketten geschreven. Dit maakt hun marktleider binnen hun sector en zij hebben in hun groeiplannen meegenomen dat zij graag marktleider willen blijven en internationaal willen blijven groeien zodat ze de grootste leverancier worden van de vastgoedbranche over de hele wereld.

Op dit moment heeft deze organisatie ongeveer 400 werknemers in Nederland en de vestiging in de omgeving van Eindhoven telt circa 26 medewerkers. Bij deze organisatie krijg jij de kans jezelf continu te blijven ontwikkelen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en jouw nieuwe werkgever helpt jou graag verder in jouw carrière. De sfeer wordt omschreven als informeel, uitdagend en klantgericht.

Functie
Als ervaren developer start jij in een team met vier ervaren .NET developers. Van jou wordt verwacht dat jij als full stack developer aan de slag te gaan. Het is niet erg als jij op dit moment meer backend of Frontend georiënteerd bent. Echter is het wel belangrijk dat jij ervoor open staat om zowel de voor- als achterkant van de applicatie te kunnen aanpakken samen met jouw collega’s.

Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de digitale oplossingen van deze organisatie. Met de gebruikers en hun wensen in het achterhoofd bedenk jij (technische) oplossingen en ontwikkel jij nieuwe features. Aangezien hun software gebruikt wordt in verschillende landen, hebben ze ook te maken met verschillende wetgevingen. Het is dus aan jou om alle puzzelstukjes in deze complexe puzzel op hun plek te laten vallen.

Als team werken jullie volgens de Agile (Scrum) methodiek en maken jullie gebruik van o.a. C# .NET, REST, WCF, JavaScript, TypeScript, Angular, XML, SQL en ook nog een stukje VB.NET.

Ben jij wie zij zoeken?

Je bent gepassioneerd over je vak en bent naar eigen zeggen nooit uitgeleerd. Je hebt oog voor detail, beschikt over een analytisch vermogen én hecht veel waarde aan structuur. Je wijst niet alleen een probleem aan, maar denkt ook direct na over de oplossing. Daarnaast werkt je klant- en service gericht met de eindgebruiker in het achterhoofd en hecht je veel waarde aan kwaliteit.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding op HBO-/WO niveau
 • Aantoonbare ervaring als fullstack developer (.NET, JavaScript, Typescript, Angular en C#)
 • Naast technische kennis heb je een goed gevoel voor functionaliteit
 • Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook zelfstandig uit de voeten
 • Je hebt respect voor bestaande software en snapt dat alles in de software een reden heeft

Scoor extra punten als je:

 • Kennis van ECM meeneemt
 • Kennis ervaring hebt met Cloud (Azure)
 • Je affiniteit of interesse hebt in DevOps, Docker of Kubernetes

Het aanbod:

 • Een passend salaris a.d.h.v. kennis en kunnen
 • Een contract voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • 27 vakantie dagen en 8% vakantiegeld
 • Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Mobiel van de zaak, of een passende onkostenvergoeding
 • Een persoonlijk trainingsbudget
 • Korting op verschillende sportscholen in de buurt, maar ook op (collectieve) verzekeringen
 • De mogelijkheid om (tot 120 uur) extra verlofdagen bij te kopen

Contactgegevens:

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

/ 088- 321 8 123

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Daisy Parmessar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Eindhoven