Vacature Sales Support Engineer - Eindhoven

Eindhoven

Jelling IT Professionals BV
  • Jelling IT Professionals BV Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, waarin je jouw hardware kennis en software kennis kan combineren, dan is dit jouw kans. In een functie als Sales Support Engineer wordt er van je verwacht dat je zowel technische ondersteuning en advies kan geven, als de software verder kan ontwikkelen en ondersteunen.


Bedrijfsprofiel
Als Sales Support Engineer ga je aan de slag bij een opdrachtgever, die staat te springen om jouw talenten. Zij bieden je een functie in een klein team van specialisten. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling, zowel persoonlijk als zakelijk worden er regelmatig trainingen gegeven. Bij deze opdrachtgever begin je als Sales Support Engineer en kun je doorgroeien naar een volgende stap in je carrière als System Engineer.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de functie van Sales Support Engineer krijg je mooie arbeidsvoorwaarden. Naast een prima salaris tussen de €2000,- - €3000,-., krijg je veel zelfstandigheid, ruimte voor je eigen ontwikkeling en mag je betaald aan je hobby werken en dat is IT.


Functie eisen

Als Sales Support Engineer beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Je bent in het bezit van MBO niveau 4
  • Je hebt enkele jaren ervaring als Support Engineer.
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je hebt hardware kennis van switches, routers, DNS, Firewalls

We nodigen je graag uit te reageren als je jezelf herkent in bovenstaand profiel. Als er voldoende aanknopingspunten zijn, dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op. Hoor je niets, dan kun je ervan uit gaan dat er voor deze specifieke vacature geen mogelijkheden voor je zijn.

Jelling is gespecialiseerd in uitdagende functies voor IT-ers.
Kijk voor meer interessante vacatures voor programmeurs op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-php-programmeur.html

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Eindhoven