Vacature C# .NET developer voor het ontwikkelen van low-code platform voor machine aansturingssoftware - Eindhoven

Eindhoven

Cordis SUITE
  • Cordis SUITE Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je op zoek naar net even iets anders dan wat jij al jaren doet? Wil je onderdeel zijn van een revolutionaire nieuwe software-oplossing en een legacy achterlaten waar de wereld wat aan heeft?
Cordis SUITE is een low-code platform voor machine aansturingen: innovatief, met een mooi assortiment van aangetoonde cases, volop in de opschaal fase! We zijn een internationaal team dat op elkaar kan bouwen, volop van elkaar leert en zich bevindt in de energie gevende fase waarin de markt zeer positief reageert op ons product: Cordis SUITE.

Om te groeien, gaan we ons team snel versterken met software developers, zowel in Eindhoven als ook in Malaga.

Onze klanten zijn spelers die Industry 4.0 omarmen en hun machine aansturingssoftware met de Cordis SUITE bouwen. Ze streven naar een open & optimaal design waar ze nog jaren de vruchten van plukken. Met de Cordis SUITE stel je onze klanten in staat de machines van morgen, vandaag al te bouwen en deze op basis van machine data nog jaren te verbeteren.
We zoeken jou, om mee te bouwen aan het hart van de Cordis SUITE. Je werkt dagelijks aan vooruitstrevende ontwikkelingen samen met je collega's in Eindhoven en Malaga, op het gebied van low-code, digital twinning, formele verificatie, mixed reality en data voor machine learning. Eigen inbreng en creativiteit worden zeer gewaardeerd!

lees meer

Functie-eisen • Je bent vloeiend in C# .NET
• Je streeft naar optimale gebruikerservaring voor onze klanten
• Je bent vertrouwd met (automatisch) testen
• Je hebt diepgaande kennis van embedded system en je weet wat nodig is om een systeem robuust te maken.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Low-code voor machine aansturingssoftware in Fabriek van de toekomst
 
Bedrijfsomschrijving Cordis heeft vestigingen in Eindhoven en Málaga, waar het product ‘Cordis SUITE' wordt ontwikkeld. Cordis SUITE is een low-code platform voor machine aansturingssoftware. Een platformonafhankelijke oplossing die PLC-controllers van Siemens, Bosch Rexroth, Beckhoff, Lenze ondersteunt en ook Embedded-controllers die op C # Linux / Windows draaien.
Door het softwaregedrag in grafische UML-object- en toestandsdiagrammen met low code te beschrijven, kunnen niet-software domeiningenieurs actief bijdragen aan de gedetailleerde ontwikkeling van software. De regels code worden automatisch en foutloos gegenereerd op basis van deze grafische UML-modellen.

Je werkt op Brainport Industries Campus (BIC), hét gezicht van de hightech maakindustrie. Een internationale campusontwikkeling in het hart van Brainport Eindhoven. Toptechnologie, onderwijs, overheid en hoogwaardige faciliteiten komen hier samen onder één dak. Brainport Industries Campus is de plek waar de innovatie- en concurrentiekracht van de hightech maakindustrie vleugels krijgt. Verschillende bedrijven en overheden hebben hier een gemeenschappelijk doel: produceren en innoveren in minder tijd en met minder grote investeringen. Om samen sneller in te spelen op waar de markt om vraagt. Korte lijnen en gedeelde faciliteiten maken dat mogelijk.
Binnen Brainport Industries Campus komt samenwerking snel tot stand en maximaal tot haar recht. Bedrijven en instituten maken hier gebruik van elkaars sterktes en specialisaties. Op elk gebied. Behalve kennis en ervaring worden hier ook faciliteiten gedeeld om te produceren en te innoveren. Samen geven we vorm aan de Fabriek van de toekomst voor de high tech maakindustrie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Eindhoven