Vacature Medior C++ / Vision ontwikkelaar | Eindhoven | Groente, Fruit, Voedsel | C++, LUA, C#, Deep Learning

Eindhoven

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie & Afdeling

Wereldwijd worden er duizenden soorten groenten en fruit verbouwd. Het proces om te sorteren op grootte, kleur en rijpheid is simpel, maar lang niet altijd accuraat. Door moderne technologie toe te voegen aan deze machines, kunnen wij dit proces verbeteren en nog veel meer te weten komen.

De organisatie is knus, gezellig en typisch Brabants. Met een sterk team ervaren ontwikkelaars, een aantal TU afgestudeerde en een gezellige HR-dame heerst er altijd een prettige en professionele sfeer. In de pauze wordt er gezamenlijk gegeten, tafelvoetbal gespeeld en op vrijdag bakken we friet.

Functie

Door gebruik te maken hogesnelheidscamera’s en sterke lichtbundels, nemen we op hoge snelheid foto’s van ieder stuk groente of fruit dat door een sorteermachine gaat. Deze foto’s vertellen veel meer over de buitenkant, maar vooral belangrijk, over de binnenkant van voedsel dan een reguliere machine. Met gebruik van dit systeem kan uit een lading van 10.000en, de rotte appel worden gefilterd. Zo kan een hele lading voedsel die onderweg is gaan rotten, worden voorkomen.

Er zijn veel bedrijven die sorteermachines maken, maar wat wij doen is uniek. De markt is groot en er is altijd ruimte en vraag voor verbetering. We zoeken dan ook iemand die écht een kei wil worden in C++, het ontwikkelen van algoritmes en werken met real-time Computer Vision systemen. We willen voor zo veel mogelijk soorten groente en fruit een pakket bieden en de bestaande pakketten verbeteren waar mogelijk.

 

Vereisten

– HBO/WO ( Technische ) Informatica
– Minimaal 3 jaar ervaring als hands-on C++ ontwikkelaar
– Je bent bekend met de werkwijze van een Scrumteam
– Ervaring met Computer Vision en/of Deep Learing is een pré
– Kennis van Lua, C# en WPA zijn een pré

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Aanbod

– Moderne en gedreven werkplek
– Vrijheid om eigen ervaring / interesse toe te passen in je werk
– Meewerken tegen voedselverspilling
– Flexibele werktijden
– Onderhandelbaar salaris
– Veel collega’s om van te leren
– Vrij inzetbare vakantiedagen
– Snel werkstation
– Contract

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 0639 8686) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures