Vacature C++ / C# Developer | Eindhoven | Maatschappelijk, groente & fruit

Eindhoven

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie & Afdeling

Ben jij een techneut, met passie voor software en interesse in mechatronische systemen? Wil jij je steentje bijdragen aan een mooiere maatschappij? Ben je direct beschikbaar en heb je ervaring in C++ én C#? Dan is dit jouw kans!

In de mooiste stad van Nederland, op 15 minuten van Eindhoven Centraal Station, vind je ons kantoor. Wij werken in een grote, gezellige open ruimte. Hier vind je onze 70 collega’s van Software, hardware, Support / Beheer, manufacturing, sales en back-office. Het kantoor is aangekleed met techniek, prototypes, en onderdelen. Hier een RTX2080, daar een 9700K.

Wat wij doen, is het ontwikkelen van oplossingen, voor problemen in de voedselindustrie. Wij richten ons hoofdzakelijk op het waarborgen van kwaliteit, van (dag)verse producten. Met behulp van slimme camera-systemen, door ons geïnstalleerd op geautomatiseerde machines, kunnen wij kwaliteit beoordelen.

Functie

Om er voor te zorgen dat ons systeem goed verkocht kan blijven worden, zoeken wij een GUI ( C# / C++ WPF ) ontwikkelaar. Je gaat aan de slag met verschillende vraagstukken van de klant, zodat iedereen onze software / machines, naar wens kan bedienen. Of het nu om een touchscreen, API, app of web-gui gaat, jij zet je tanden er in!

Wij verwachten dat je vanaf je eerste werkdag aan de slag gaat en jouw ervaring met C++, C# gebruikt om nieuwe machines aan de GUI’s / interfaces te koppelen.

Vereisten

– HBO/WO ( Technische ) Informatica
– Minimaal 2 jaar ervaring als hands-on ontwikkelaar
– Minimaal 1 jaar C++ ervaring
– Minimaal 1 jaar C# ervaring
– Je bent bekend met de werkwijze van een Scrumteam
– Interesse in Computer Vision en/of Deep Learing zijn een pré
– Kennis van Lua, C# en WPA zijn een pré

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Aanbod

– Moderne en gedreven werkplek
– Vrijheid om eigen ervaring / interesse toe te passen in je werk
– €3000 tot €6000 salaris
– Meewerken tegen voedselverspilling
– Flexibele werktijden
– Onderhandelbaar salaris
– Veel collega’s om van te leren
– Vrij inzetbare vakantiedagen
– Snel werkstation
– Contract

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 063986 3838) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures