Vacature Senior PHP Developer - Eindhoven

Eindhoven

Search X Recruitment
  • Search X Recruitment Bedrijfsprofiel
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Klaar d’r mee. Je hebt genoeg van de politiek, het ellebogenwerk en die manager in z’n ivoren toren. Het is tijd voor wat anders. Iets normaals. Een bedrijf waar mensen met plezier naar hun werk gaan en niet moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Dit is je kans.

Vertel verder...

Hoewel we wereldwijd nog altijd in de top staan, gaat het niet goed met het onderwijs in Nederland. Sterker nog, volgens de inspectie voor het onderwijs daalt het niveau ieder jaar. Hoog tijd om daar verandering in te brengen.

De oplossing? Een unieke SaaS-oplossing die het onderwijs, wijzer maakt. Hoe? Door alle stroperige, stroeve en stoffige administratieve processen zoveel mogelijk te standaardiseren en automatiseren. Van het opstellen van een examenprogramma tot het vinden van een stage. Zo kunnen docenten weer doceren en leerlingen weer leren.

Slim, maar wat heeft dat met mij te maken?

Als Senior PHP Developer is jouw hulp hierbij hard nodig. Het team in Eindhoven dat de oplossing bouwt staat namelijk voor een grote uitdaging: Hoe bouw je een one-size-fits-all oplossing voor scholen die allemaal hun eigen, vaak complexe, manier van werken hebben? Het antwoord van dit team: teamwork! Niet alleen met elkaar, maar ook met de klant.

Door goed naar de klant te luisteren, ideeën met elkaar te delen, in korte sprints te werken en iedere week te releasen, komt de perfecte oplossing steeds dichterbij. En ook de techniek blijft niet achter. ElasticSearch, Docker en Kubernetes. Ze zijn allemaal van de partij. Jij ook?

Klinkt gaaf, maar wat hebben ze precies nodig?

Het huidige platform is gebouwd in het Laminas (Zend) framework, maar het is tijd voor de stap naar Symfony. Het is daarom fijn als je al ervaring hebt met Symfony, maar dat is zeker geen eis. Veel belangrijker is dat jij je gewoon helemaal thuisvoelt in PHP Development. De rest kun je leren, zolang je maar over de juiste drive beschikt.

Verder draait alles om samenwerking. Kennis delen, ideeën toetsen, fouten maken en problemen oplossen. Zo leer jij van je collega’s, en jouw collega’s van jou.

En verdien ik er ook nog wat aan?

Aan waardering kom je hier niet tekort. Om te beginnen krijg je een basissalaris tot €5000 bruto per maand, heb je 26 vakantiedagen, ontvang je ook nog eens een studiebudget á €3000,- per jaar en geniet je van een premievrij pensioen. Om nog maar te zwijgen over de vrijdagmiddagborrels, meetups en events. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Joost van der Laan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Eindhoven