Vacature ICT medewerker regio Eindhoven (top functie)

Eindhoven

Hallo Professionals
 • Hallo Professionals Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving ICT-medewerker
Word jij enthousiast van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied? Vind je het fijn om andere mensen te helpen? En zoek je een baan waarin jij jezelf razendsnel kunt ontwikkelen en de kans krijgt om te ontdekken wat echt bij jou past? Stop met zoeken, want dit is dé vacature om jouw carrière een boost te geven!

Zo ziet jouw dag eruit
Bij Hallo Professionals krijg jij dé baan waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Je wordt gedetacheerd vanuit een vast dienstverband naar verschillende opdrachtgevers. Het ene moment maak je onderdeel uit van een projectteam en zorg je samen met collega's voor de overgang naar een nieuwe applicatie. Het andere moment werk je als ICT-helpdeskmedewerker en beantwoord je telefonisch of remote vragen. En weer een aantal maanden later sta je als ICT-servicemedewerker op de werkvloer en help je collega's. Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten en de steun en toeverlaat voor collega's op ICT-gebied. Iedere werkdag is anders. Om de paar maanden werk je namelijk aan een ander project, bij een andere klant.

Hallo!

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Laten we dan kennismaken! Stuur je sollicitatie voor ICT-medewerker naar Natascha Hollaart via [email protected] of bel haar indien je nog vragen hebt op 085 303 4640. Ben je benieuwd naar andere vacatures die wij hebben openstaan, kijk dan snel op hallo-professionals.nl.
 

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee
We zoeken een ICT-helpdeskmedewerker die mensen vooruit wil helpen. Je begrijpt snel waar iemand tegenaan loopt en legt met veel geduld oplossingen uit. Je weet altijd een oplossing te vinden, hoelang het ook duurt. We houden van enthousiaste mensen met ambitie die graag willen leren. Jij hebt dan ook een doel voor ogen, waar jij in je carrière naartoe wilt. Om dat te bereiken doe je graag een stap extra bij de klant, zodat jij jezelf kunt laten zien.

Bovendien:
 • Communiceer je van nature gemakkelijk met mensen;
 • Ben je nieuwsgierig en beweeg je eenvoudig mee in de snel gaande ontwikkelingen binnen de ICT;
 • Je bent flexibel en past je snel aan je omgeving aan;
 • En je hebt minimaal  een mbo niveau 4 opleiding richting ICT.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wat je van ons kunt verwachten
Ga je als ICT-medewerker bij Hallo Professionals aan de slag, dan beloven we jou geen saaie baan. Door de variatie op verschillende opdrachten ontwikkel jij jezelf snel en kun je gauw doorgroeien. Doordat je veel verschillende bedrijven van binnen ziet, ontdek je bovendien wat het beste bij jou past. We zoeken opdrachten die op jouw wensen aansluiten en waar jij energie van krijgt. We leggen daarom de focus op de perfecte match tussen jou en het bedrijf waar je wordt gedetacheerd.
 • Je krijgt bij Hallo Professionals een vast dienstverband;
 • Bij ons krijg je 12 studiedagen, waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Je krijgt een persoonlijke jobcoach toegewezen. Samen stel je doelen voor jouw ontwikkeling;
 • Via detachering kun je heel wat toonaangevende bedrijven van binnen bekijken en ontdekken wat er echt bij jou past;
 • Bevalt een opdracht goed? Dan heb je de mogelijkheid om daar in dienst te treden;
 • En uiteraard krijg je bij ons een passend salaris.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers. Hierbij kun je zelf kiezen voor de werving oplossing die op dat moment het beste binnen je organisatie past; tijdelijk inhuren op basis van detachering, uitzenden, overname na een periode van inhuren of direct in vaste dienst.

Met een groot netwerk in ICT en office gerelateerde professionals weten wij snel de beste match te maken. Dit doen we vanuit de filosofie dat de Learnability van medewerkers en de cultuurmatch de belangrijkste succesfactoren zijn voor een langdurig dienstverband.

Hallo werkt anders!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Eindhoven