Vacature Medior/Senior .NET developer voor internationale speler in high tech industrie - Eindhoven

Eindhoven

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij creatief en ondernemend en lijkt het je geweldig om te werken voor een internationale organisatie met onbeperkte doorgroeimogelijkheden? Denk mee met grote klanten en help hen met jouw expertise technologische innovaties te realiseren!

Je komt hier te werken in een uitdagende en unieke omgeving. Je werkt aan uiteenlopende opdrachten in complexe domeinen. Klanten voor wie je werkt zijn vaak wereldspelers en uniek in hun vakgebied, met een grote impact op de omgeving. Je werkt in een optimale omgeving om hen met jouw expertise te helpen met technologische innovaties. In grote multidisciplinaire teams werk je aan het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van software systemen. Dit kan variëren van complexe medische applicaties, zelfsturende auto’s, grote machines, Internet of Things toepassingen, Cloud oplossingen of Artificial Intelligence projecten. Ieder heeft zijn eigen expertise.

lees meer

Functie-eisen

Ben jij in staat om mee te denken met de klant om zo hun wensen te realiseren? Vind jij goede kwaliteit belangrijk en ben je een echte teamplayer? Dan zul je je binnen dit bedrijf als een vis in het water voelen. Verder is het van belang dat je:

 • Minimaal een relevante HBO opleiding afgerond hebt.
 • Minimaal 3 jaar ervaring met .NET development hebt;
 • Vam A tot Z ervaring hebt met de software development cycle en jehebt ervaring met TDD en CI;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse én Engelse taal is een pre;

lees meer

Overige info

Naast een functie bij een wereldspeler in de high tech industrie waar je al je creativiteit in kwijt kunt, biedt dit bedrijf je onbeperkte doorgroeimogelijkheden én uitstekende arbeidsvoorwaarden. De lijnen binnen dit bedrijf zijn kort, waardoor je dingen snel geregeld kunt krijgen. Verder bieden ze je:

 • Een salaris dat kan oplopen tot €5500;
 • Een bonusregeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Optie op een leaseauto;
 • Toegang tot het ondernemerslab: mogelijkheid om nieuwe ideeën te verwezenlijken.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige werkgever is wereldwijd een grote speler op het gebied van technische automatisering en doet zaken met grote technische partijen. Denk bijvoorbeeld aan ASML en Philips. Er heerst een cultuur waarbij naast technische expertise ook ondernemerschap wordt gestimuleerd, waardoor de meest creatieve oplossingen worden bedacht. Medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van dit bedrijf.

Het bedrijf is ooit gestart in Eindhoven en heeft zich inmiddels verspreid over de hele wereld. In Nederland hebben zij vestigingen in o.a. Eindhoven, Utrecht en Groningen. Ze werken aan complexe projecten die een grote impact hebben op de maatschappij, denk aan Automotive, Energy, Life Sciences en sinds kort ook Telecom.

Heb je hele goede ideeën en wil je die tot uitvoering brengen? Pitch deze dan voor het bestuur en je krijgt de kans om het te verwezenlijken in hun ondernemerslab, waarbij je de kans krijgt om je eigen project te draaien, met nieuwe technologie te experimenteren en je eigen product in de markt te zetten. Zo zijn er al verschillende innovatieve producten ontwikkeld!

Natuurlijk heeft een bedrijf als deze ook eigen uitgebreide academy, waar je trainingen kunt volgen om aan je technische en soft skills te werken. Daarnaast krijg je ook een externe coach, met wie je jouw ontwikkelpad uitstippelt. Het bedrijf geeft je alle benodigdheden om te groeien en zelf deel je daar ook in mee. Je krijgt hier namelijk niet alleen een goed salaris, maar je krijgt ook maandelijks een gedeelte van de winst. Doe je het goed, dan verdien je meer.

Qua cultuur zijn ze heel open en transparent, what you see is what you get. Ze zijn heel plat georganiseerd, met een eigen directeur bij elke business unit.

lees meer

Contactpersoon Vivian Koning
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Eindhoven