Vacature Senior .NET ontwikkelaar te Eindhoven gezocht! - Eindhoven

Eindhoven

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij als senior .NET ontwikkelaar graag van begin tot eind betrokken bij inhouse projecten voor klanten uit verschillende branches? Zoek je een functie met ruimte voor eigen initiatief, doorgroeimogelijkheden en heb je ruime ervaring met C# .NET, MVC en Visual Studio? Dan is dit gemoedelijke team in Eindhoven op zoek naar jou!

Binnen je functie als senior .NET ontwikkelaar zul je samen met je collega’s inhouse werken aan het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van software op maat voor klanten werkzaam in binnen- en buitenland. Hierbij is een tweedeling aanwezig tussen enerzijds de totstandkoming en het beheer van business applicaties en anderzijds het up and running maken en houden van publieke websites. Onder de klanten bevinden zich adviesbureaus, vakantieparken, consultancy partijen en tech-fabrikanten die vaak al jaren bouwen op de expertise van deze groep senior ontwikkelaars.

Projecten waar aan gewerkt worden, zijn het bouwen en onderhouden van een website voor een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van vakantiehuizen en het onderhouden van de publieke applicatie van een klant gericht op het inzichtelijk maken van de toegankelijkheid van openbare ruimtes. Deze applicatie wordt veelvuldig gebruikt door ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Met behulp van deze app wordt aangegeven hoe toegankelijk bijvoorbeeld een restaurant of bibliotheek is voor mensen die in een rolstoel zitten of hulp krijgen van een geleidehond. De keuringen hiervoor zijn op locatie en het proces vanaf de keuring tot het weergeven in de app valt onder de verantwoordelijkheid van het team seniors. Bij alle producten geldt dat naar aanleiding van klantwensen continu wordt nagedacht over hoe de producten verder geoptimaliseerd kunnen worden.

Naast het ontwikkelaspect, komt er dus ook een deel klantcontact bij de functie kijken. Zo ben je bezig met het adviseren van klanten over hun wensen en blijf je na implementatie van het product bezig met het beheer en doorvoeren van nieuwe specificaties. Vanuit het bedrijf krijg je ook de mogelijkheid om nieuwe technieken eigen te maken en wordt het gewaardeerd als je hier ook initiatief in neemt. Over all is er binnen deze functie de mogelijkheid om met meerdere projecten aan de gang te gaan en hier ook van begin tot eind bij betrokken te zijn. Klinkt bovenstaande jou goed in de oren? Lees dan hieronder de specifieke functie-eisen door en solliciteer direct!

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Informatica of vergelijkbaar;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als software ontwikkelaar;
 • Ruime ervaring met C# .NET;
 • Actuele certificeringen of de bereidheid om trajecten te volgen om deze te behalen;
 • Een analytische blik en goede communicatieve vaardigheden.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Standaard 26 vakantiedagen;
 • Een pensioensregeling naar keuze;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Bonusconstructie in de vorm van winstdeling;
 • Een jaarcontract met daarna de mogelijkheid om vast in dienst te treden;
 • Van begin tot eind betrokken zijn bij verscheidene projecten!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

In april 2014 is dit bedrijf opgericht door twee ervaren .NET ontwikkelaars die meer bezig wilde zijn met maatwerk software en meer betrokken te zijn ook na de afronding van de software. Nu, ruim 5 jaar na dato, is dit bedrijf uitgegroeid tot een allround webdienstverlener met klanten in uiteenlopende branches. Doordat hun klanten zeer tevreden zijn en het bedrijf met verve aanbevelen, groeit het aantal projecten. Er is daardoor binnen het team ruimte voor een of meer ervaren senior .NET ontwikkelaars!

Als core-business heeft het bedrijf het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van business apps en publieke websites van zowel middelgrote klanten als multinationals. Er wordt gekeken naar toekomstbestendige software op maat en ook de doorontwikkeling en het beheer blijven bij het team, waardoor ook de nazorg geleverd kan worden om tot een nóg beter product te komen. Mede dankzij deze totaalservice zijn bedrijven lovend over de producten en worden er langdurige samenwerkingsverbanden aangegaan.

Vanuit het spiksplinternieuwe kantoor in Eindhoven wordt door het 4 collega’s tellende team gewerkt volgens een ´work hard/play hard’ mentaliteit. Binnen het team hangt een informele sfeer en dagelijks wordt er rustig de tijd genomen voor de gezamenlijke lunch. Tijd zat om nog even te darten, een spelletje te doen op de arcadekast of de nerf gun erbij te pakken. De werk-prive balans is hier dan ook meer dan in orde. Tot slot hanteert het team flexibele werktijden en is het ook mogelijk om een dag of meer vanuit huis te werken!

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Eindhoven