Vacature Lead Java developer gezocht voor High Tech Campus - Eindhoven

Eindhoven

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Een bedrijf, waar de start-up vibes nog zeker zijn te bemerken, zoekt een Lead Java developer die niet bang is om te pionieren. Geef jij graag leiding aan een team? Combineer jij programmeren graag met meedenken over architectuur, maar ook de volgende stappen van het bedrijf op de steeds verder uitbreidende markt? Check dan snel deze vacature!

Je krijgt hier de kans om als Lead Java Developer aan de slag te gaan. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en de doorontwikkeling van de backend software. Je zal niet alleen programmeren. Ook meedenken over de architectuur en het schrijven van requirements zullen onderdeel zijn van jouw takenpakket.

Je zal deels zelfstandig werken, maar je zal ook het team moeten aansturen en met collega’s technische en functionele vraagstukken bespreken. Het is van belang dat je sociaal vaardig bent in het Nederlands. Als Lead Java Developer zal je namelijk veel contact hebben met de klanten.

Het bedrijf is nog vrij jong en dus kom je terecht in een omgeving waar je de start-up vibes nog zeker zal bemerken. Je neemt graag eens het initiatief en denkt graag mee over de markt en hoe het bedrijf hier verder op in kan spelen. Je kijkt dus niet alleen naar de code, maar ook naar de toekomst. Verder heb je hier de mogelijkheid om te helpen de technische toekomst verder uit te stippelen en veel invloed op het verdere succes van deze onderneming.

De technology stack waar hier mee gewerkt wordt bestaat uit: Java, JavaScript, Maven, Jenkins, SQL, SCRUM en DevOps. Het is belangrijk dat dit voor jou bekend terrein is en je strepen hebt verdient als het gaat om Java Development.

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Spreekt een start-up-sfeer op de werkvloer jou erg aan? Ben jij iemand die verder kijkt dan code en mee durft te denken over de toekomst van het bedrijf? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een HBO of WO opleiding afgerond op het gebied van Informatica o.i.d.;
 • Tenminste 5 jaar werkervaring als developer;
 • Onder andere ervaring met Spring, JPA, SQL en bekend met Linux;
 • Affiniteit met app ontwikkeling en je strepen verdient als het gaat om Java;
 • Het spreekt je aan om in de wereld van mobile communication aan de slag te gaan;
 • Je bent leergierig en deelt ook graag kennis met collega’s!

lees meer

Overige info
 • Natuurlijk een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Werken op de High Tech Campus in Eindhoven;
 • Werken aan innovatieve projecten;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid tot aandelen;
 • Een jonge onderneming met volop ruimte om door te ontwikkelen;
 • Enthousiaste collega’s en een informele sfeer op de werkvloer;
 • Meebouwen aan het succes van het bedrijf!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit jonge, dynamische bedrijf heeft zich gevestigd op de High Tech Campus van Eindhoven. Ondanks dat dit buiten het centrum van Eindhoven zit, is het zeker goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of natuurlijk de fiets als je in de stad woont.

Inmiddels bestaat het bedrijf ruim twee jaar en het videoplatform dat zij ontwikkelen is zeker niet de enige op de markt. Het platform is geschikt voor zowel mobiel als tablet en is voor klanten gemakkelijk te integreren in de bestaande applicatie van klanten. Deze klanten hebben vervolgens zelf de controle over waar en wanneer video’s naar de smartphones, smartwatches en tablets van gebruikers worden gepusht.

Op dit moment richten het bedrijf zich vooral op klanten in de gezondheidszorg waarbij patiënten persoonlijke interactieve videoboodschappen ontvangen op hun smartphone. Ook kunnen doktoren via video communiceren en trainen op afstand. Daarnaast richten zij zich ook nog steeds op HR door het bouwen van een custom-made platform dat het makkelijker maakt om intern te communiceren binnen een organisatie. Voorheen lag de focus volledig op video’s. Nu is het ook mogelijk om documenten en foto’s rechtstreeks te versturen naar smartphone of tablet van een medewerker.

Het product is geschikt voor zowel interne als externe communicatie. Hierdoor dient het platform meerdere doeleinden op het gebied van naamsbekendheid en betrokkenheid creëren bij medewerkers, klanten of fans. Waar ze begonnen met pilots voor Coolblue, ABN AMRO en FC Barcelona is inmiddels het klantenbestand uitgebreid en heeft dit bedrijf zelfs klanten in Duitsland en Canada.

Voorheen werd de technische ontwikkeling van het platform geoutsourced. Momenteel verschuift dit steeds meer naar het intern houden van de ontwikkeling door nieuwe developers toe te voegen aan het team in Eindhoven. Ben jij de Lead Developer die het aanspreekt om ook eens te moeten pionieren? Lees hieronder meer informatie over de functie en solliciteer!

lees meer

Contactpersoon Roy Out
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Eindhoven