Vacature Java Developer voor oplossingen online marketing - Eindhoven

Eindhoven

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken in een start-up omgeving waar verschillende agencies samen werken? Vind je het prettig om niet de hele dag in de gaten te worden gehouden en je dagen zelf in te delen? En vind je het prettig om te werken in een omgeving waar je eigen ontwikkeling centraal staat? Dan is dit misschien wel jouw backend developer vacature. Lees snel verder!

Voor de vier agencies die onder deze organisatie vallen wordt jij als backend developer ingezet. De agency waar jij voor aan de slag gaat houdt zich vooral bezig met het faciliteren van dynamische banners. Hierbij staan ze vooral voor kwaliteit, flexibiliteit en een goede inzet. Het is een snelgroeiend onderdeel. De backend draait namelijk in Java en qua frontend stappen ze momenteel over naar React en efficiënter gebruik van backend APIs voor (interactive) dashboards dit jaar. 

Als backend developer ga je vooral aan de slag met het platform dat draait op Java met Flask en supporting bibliotheken. De code waar ze in dit platform mee werken, draait in Heroku PaaS en AWS omgevingen (RDS, S3, EC2). Het komende jaar kan je als backender werken op versnelling van data import, verwerking/mapping, snelle dashboards, redesign van architectuur en SW design van het systeem, verbetering van testing, QA en documentatie van de verschillende processen. Je werkt voor veel klanten zoals Staatloterij, Vodafone, Ditzo, Mars, Kruidvat, ANWB, heel veel meer.

In deze organisatie kan je de hele dag zelf bepalen wat je doet, zolang het maar bijdraagt aan de werkzaamheden van de organisatie. Je krijgt dan ook alle ruimte om eigen verantwoordelijkheden op te pakken. Verder gaan ze op een informele manier met elkaar om en verwachten ze dat je als developer meedenkt over hoe je het product succesvol kunt maken. Creativiteit wordt erg gestimuleerd en is alle ruimte voor. Het pand in hartje centrum is modern en comfortabel ingericht. Zo kun je bij binnenkomst bij de receptie op de schommels plaatsnemen, loopt 77% op sneakers en vinden ze het belangrijk dat gezamenlijk met het hele bedrijf wordt geluncht. 

De teams hebben ook regelmatig teamuitjes, gaan ze geregeld weekendjes weg met zijn allen en dan maken ze er een super leuk feestje van! Er is jaarlijks een carnavalsprins en de sfeer is ontzettend informeel en mensen maken hier graag veel lol. 

De technologie stack bestaat uit Java, Clojure, Postgres, AngularJS, RequireJS, Bootstrap, Sass, HTML, JavaScript, CSS en nog veel meer. Je bepaalt daarnaast ook mee over welke nieuwe technologie er gebruikt gaat worden om jullie doelen te realiseren. Belangrijk onderdeel van je functie daarbij is ook dat je de architectuur opzet en uitrolt. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond;
 • Je hebt 2 tot 4 jaar werkervaring;
 • Je hebt ervaring met Java, Clojure, Postgres, AngularJS, RequireJS, Bootstrap, Sass, ervaring met alles is zeker geen eis
 • Ervaring met verschillende web applicaties;
 • Gedetailleerd, kwaliteitsgericht en analytisch werken zijn jou passie; 
 • De juiste leergierige attitude, skills zijn te leren; 
 • Je gelooft in open source, nieuwe en opkomende technieken maar spring niet va de ene naar de andere hype!

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring, 
 • Premievrije pensioenregeling;
 • 32 of 36 uur werken is bespreekbaar; 
 • Standaard OV Vrij abonnement;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • (Internationale) groeimogelijkheden en veel kennisdeling wat betreft nieuwe technologie; 
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Werkomgeving waar plezier, innovatie, open source en kennisdeling centraal staat! 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar je voor gaat werken is eigenlijk een overkoepelende organisatie waaronder maar liefst vier verschillende agencies/succesvolle start-up’s vallen. Doordat deze organisatie verschillende labels en producten hebben, groeien ze erg hard. In 2009 zijn ze opgericht en het hoofdkantoor zit gevestigd in het centrum van Eindhoven op  loopafstand van het station. 

Binnen dit bedrijf zijn verschillende producten ontwikkeld die door online marketeers gebruikt kunnen worden en die naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Met deze software producten kunnen zij weer inzicht krijgen in hun eigen marketing- en online strategieën, om die vervolgens aan te passen waar nodig. Momenteel slaan ze hun vleugels internationaal uit op het gebied van online marketing en zijn ze een zeer prominente speler als het gaat om online marketing; wereldwijd maken klanten maar wat graag gebruik van hun producten.  

De drie peilers die voor de gehele organisatie gelden zijn innovatie, toewijding en plezier. 

Omdat je hard werkt om samen met jouw team de top te bereiken zijn alle drie van belang. 

De organisatie ondersteunt haar medewerkers in hun ontwikkeling door onder andere een eigen Academy en een Lab. Ze investeren in talent en stimuleren ondernemerschap. 

Daarnaast houden ze zich ook veel bezig met het onderzoeken van IoT, Augmented Reality, Artificial Intelligence en Consumer-Friendly Advertising. Bij de ontwikkeling staan de nieuwste technologie en grote hoeveelheden data centraal en maakt dit bedrijf gebruik van SCRUM, DevOps, veel kennisdeling en innovatieve technologieën. 

De producten worden allemaal zelf gebouwd of gecombineerd met open ad tech tools zoals: dynamic content tool, een tracker, data warehouse voor marketing insights en een eigen tag manager. Het bedrijf bestaat uit meer dan 200 medewerkers, maar als developer zul je terecht komen op de R&D-afdeling die zo’n 30 man groot is.

lees meer

Contactpersoon Romy Wemer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Eindhoven