Vacature Medior .NET Developer - Eindhoven

Eindhoven

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben je een software developer die zich focust op de backend en ken je door je werkervaring C# als je broekzak? Ligt web development jou goed en lijkt het je interessant om te werken aan sociaal relevante webapplicaties met tienduizenden bezoekers? Vind jij het belangrijk dat jouw werk maatschappelijke relevantie heeft? Dan zou deze rol jou wel eens op het lijf geschreven kunnen zijn! Lees gauw verder.


De organisatie:

Binnen deze organisatie help je organisaties succesvol te zijn in een wereld die geen dag hetzelfde is. Ons product bestaat uit software die processen digitaliseert en supersnel relevante antwoorden genereert. We werken met 150 medewerkers voor meer dan 300 organisaties in Nederland, Duitsland, en België. Ons kantoor is gloednieuw en gemakkelijk te bereiken.


Je komt in aanmerking als:
  • Je ruime kennis en ervaring bezit van zowel C# als .NET;
  • Je weet hoe je effectief te werk kan gaan met Docker en Git;
  • Je in staat bent om je features aan te bieden aan ons team van frontend developers via GraphQL en REST API's;
  • Je (non)functionele wensen kan vertalen naar technische oplossingen;
  • Je een aansturende rol binnen je team kan oppakken, waarbij je meedenkt over onze best practices, de organisatie en tot slot een strategische visie op het gebied van development.
Waar kun je op rekenen?
  • Een organisatie die jou de ruimte biedt om buiten de kaders om te denken, jouw eigen inbreng wordt op prijs gesteld;
  • Een organisatie die het belangrijk vindt om te investeren in hun medewerkers door bijvoorbeeld verrassende teamuitjes;
  • Je krijgt de mogelijkheid om thuis te werken en je werktijden flexibel in te delen;
  • Je krijgt van ons een laptop om je werkzaamheden uit te voeren;
  • Tot slot neem je deel aan de collectieve pensioenregeling waarvan 7% betaald wordt door de werkgever en 1% door de werknemer. 

Klinkt dit als een job voor jou? Of heb je zelfs het gevoel dat jij ervaren genoeg bent om een senior rol binnen deze organisatie in te vullen? Solliciteer dan nu! Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Tino Ignasia
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Eindhoven