Vacature PHP developer - Eindhoven

Eindhoven

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wij zijn een Brabants software bedrijf wat een uniek platform heeft ontwikkeld voor de zorg- en educatieve sector. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware partner en verbinder voor medewerkers binnen deze sectoren en komen hierdoor elke dag net een goed gevoel naar ons kantoor. Bij ons draait het om mensen, passie en vertrouwen.

Onze IT afdeling is dé brug die voor deze verbinding zorgt, aangezien er op dagelijkse basis van onze platformen gebruik gemaakt wordt. Deze afdeling telt nu 18 medewerkers die samen aan verschillende projecten werken. Alles wordt bij ons in-house ontwikkeld en we hechten veel waarde aan kwaliteit, hier zijn wij trots op! Daarom kijken wij met een kritisch oog naar wie er écht binnen ons team past en wie er binnen onze normen en waarden past. Ben jij een teamplayer, een échte vakman of -vrouw en ben jij op zoek naar een baan met impact? Lees dan snel verder!


Functie

Als ervaren PHP developer kom jij terecht in ons monoliet team, een team wat bestaat uit ervaren developers die op dagelijkse basis in PHP en Symfony werken. Het afgelopen jaar heeft dit team zich gericht op het onderhouden van ons monoliet applicatie. Een ander team richt zich momenteel op de ontwikkeling van een nieuwe Serverless microservice architectuur in AWS wat gebruikt maakt van alle moderne methodieken zoals Event Sourcing, Domain Driven design en CQRS. Dit wordt met Node.js in de backend gedaan en Vue.js in de Frontend. Deze transitie is nu voor zo een 30% klaar en wordt ook direct toegepast op ons andere platform.

Het is gedurende deze transitie belangrijk om ook een apart team te hebben wat ervoor zorgt dat ons monoliet applicatie draaiende blijft, aangezien we veel klanten hebben die hier gebruik van maken. Als ervaren PHP developer wordt het jouw verantwoordelijkheid om deze applicatie te blijven onderhouden en uitbreiden. De verwachting is dat de migratie over ongeveer 1,5 jaar klaar is. Dan kan jij ervoor kiezen om in PHP te blijven werken, aangezien we voldoende werkzaamheden hebben. Maar je kan er ook voor kiezen om node.js eigen te maken door middel van trainingen, een ontwikkelplan en interne ondersteuning.


Eisen

Passie, talent en karakter. Dat is wie wij zoeken! Daarnaast is het belangrijk dat jij:

- HBO werk- en denk niveau
- Minimaal 3+ jaar ervaring als software developer
- Goede beheersing van de Nederlandse taal (ook in geschrifte)
- Interesse en/of ervaring met een deel van onze gebruikte stack (PHP of Symfony)
- Ervaring met een monoliet systeem

Nice to haves;
- De ambitie om binnen een professionele omgeving node.js eigen te maken
- Fullstack ambities
- Lead/architect ambities op termijn


Aanbod

Wij bieden jou een eerlijke beloning, een ontwikkelplan en alles daarom heen wat jij nodig hebt voor het uitvoeren van jouw functie. Denk hierbij aan:

- Een fulltime (40,36,32u) baan met impact!
- Een marktconform salaris naar kennis en niveau
- Een betekenisvolle baan waar jij maatschappelijk betrokken bent
- 8% vakantiegeld
- 28 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- Een goed geregeld (premievrij) pensioen
- Een uitdagende functie waar wij jouw échte mening vragen
- Een gezonde werk en privé balans
- Een persoonlijk ontwikkelplan speciaal voor jou op maat gemaakt, ongeacht je niveau
- Een persoonlijk trainingsbudget
- Wekelijkse borrels en veel betrokkenheid onderling

Helemaal overtuigd dat dit jouw ideale baan is?
Laat het mij dan snel weten door jouw CV (en motivatie) te sturen naar of bel naar 088-32118123.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Kelly-Jo Liva
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Eindhoven