Vacature Technical Project Lead Embedded Development - Eindhoven

Eindhoven

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In deze functie ga je samen met je collega’s weken aan het creëren van mooie oplossingen.

Zoals eerder aangegeven ga je verantwoordelijkheid dragen voor de uitvoering van de projecten, denk hierbij ook aan het resource van locaties, de planning en uitvoer van het project en het overleg met de klanten en het software team. Voor de functie is het van belang dat je ook ervaring hebt in embedded software omgevingen.

Men hoopt de volgende eigenschappen en ervaring terug te vinden:
- zelfstandig;
- nauwkeurig;
- gedreven;
- sterk in procesoptimalisatie;
- ervaring met sales trajecten;
- je kan requirements in kaart brengen tijdens het voortraject en kan deze ook presenter;

lees meer

Functie-eisen

- Een afgeronde relevante HBO/WO opleiding;
- Minimaal 8 jaar ervaring binnen het technische software domein;
- Kan een helikopter view aannemen in projecten;
- Hebt projectmanagement vaardigen;
- kan projecten in goede lijnen loodsen;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Tuurlijk krijg je hier wat voor terug! Je krijgt een uitdagende en variërende functie met veel verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en een goed salaris mag hier ook zeker niet in ontbreken! Maar je krijgt ook een goed salaris, een dertiende maand, veel vakantie dagen, een pensioenregeling, een mooie lease auto en meer.

Heb je interesse gekregen en zie jij jezelf hier helemaal werken? Stuur dan direct je CV op naar [email protected]
Ik zie graag jouw sollicitatie tegemoet!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een grote internationaal georiënteerde organisatie ben ik op zoek naar een Technical Project Lead Embedded Software Engineering. Het bedrijf is een producent die complete meet oplossingen verzorgt voor industriële instrumentatie. Het is een vrij unieke functie en dit zit hem in het expertise niveau op het gebied van klant en team communicatie en sturing. Voor het in banen laten verlopen van de projecten en de ontwikkeling van de hard- en software zijn ze op zoek naar een echte duizendpoot. Als koploper van het team zoekt men een Technical Project Lead Embedded Software Engineering die zorg gaat dragen voor het op tijd, binnen budget en met de juiste functionaliteiten van projecten bij klanten in de regio.

Ze zijn niet alleen in Nederland actief, ze zijn wereldwijd gevestigd en werken aan complete meet oplossingen. Helaas, kom jij als Embedded Software Engineer te werken op het kantoor in Nederland. Maar niet getreurd, zou je graag een keer naar het buitenland willen, dan is dit zeker mogelijk!

Je wordt onderdeel van van het Research & Development team. Het team, bestaat uit ongeveer 60 medewerkers. Binnen deze afdeling wordt de nadruk gelegd op onderzoek en productontwikkeling. Jij zult je vooral gaan concentreren op de ontwikkeling en toepassingen van onder andere elektronica.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Eindhoven